FARSUND: Postkasse sprengt

00.08: Ei postkasse er sprengt på Vanse. Politiets patrulje søker i området, og sikrer spor på stedet.

Grimstad: Fjernet fra utested

00.18: Utested kontaktet politiet for å få fjernet kranglete mannlig gjest. Han satte seg kraftig til motverge, og er anmeldt for dette, samt besittelse av en kniv.

Lillesand: Innbrudd på Tingsaker skole

00.20: Innbruddalarmen ble utløst da uvedkommende tok seg inn på Tingsaker skole. Det er gjort en del hærverk. Politiets patrulje har gjort åstedsundersøkelse.

Kristiansand: Overrasket i hus

04.01: En beboer overrasket mann inne i huset sitt i Kristinsvei på Gimlekollen. Personen løp fra stedet. Flere patruljer søkte i området uten at det ble gjort funn.

**LILLESAND: Innbrudd ved skole

08.48:** Melding om uvedkommende på farten ved Tingsaker skole. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Måtte hente vanskelig tyv

08.57:** Kristiansandspolitiet får melding om en vanskelig butikktyv. Patruljen rykker ut og en person innbringes fra Rimi i Gyldenløvsgate.

**VENNESLA: Tyver i garasje

09.09:** I løpet av natten har det vært innbrudd i en garasje på Heptekjerrvegen i Vennesla. Ifølge politiet er det ukjent hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i varebil

12.14:** Politiet fikk melding om grovt tyveri fra en firmabil på Sagmyra i Kristiansand. — Store verdier i verktøy er borttatt, twitrer Agder politidistrikts operasjonsleder.

**VENNESLA: Mistanke om ruskjøring

15.22:** Politiet får inn melding om en mistenkelig bil med mulig promillekjører. - Politipatruljen har kommet over den aktuelle bilen og pågriper to personer, melder Agder politidistrikts operasjonssentral klokken 19.07. **SØGNE: Trafikkulykke på E 39

16.47:** To biler kolliderer i Tangvallkrysset. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Tyveri av bilskilt

18.02:** En Volkswagen Polo er frastålet skiltet sitt. - Skiltnummeret er PD 34735, melder Agder politidistrikt på Twitter.

**LYNGDAL: Løshund fanget

18.15:** En person kontakter politiet og sier han har tatt hånd om en mørk brun blandingshund. - Er det noen som savner hunden før vi leverer den til Falck eller Viking, undrer operasjonslederen Ingrid Trønnes Mæhre i en Tweet.

**KRISTIANSAND: Politiet jakter innbruddstyv

18.42:** Fra en bolig kommer det inn melding om at en en person er overrasket inne i huset. - Vedkommende stjeler lommebok og stikker fra stedet. Mannen er iført mørk jakke, hettegenser og hvit camo, ifølge Agder politidistrikts operasjonsleder Ingrid Trønnes Mæhre på Twitter.

KRISTIANSAND: Stjal øl

19.44: Fra Kristiansand får politiets operasjonssentral inn melding om en mann på 51 år som er tatt for tyveri av fire kasser med øl.

**KRISTIANSAND: Tatt med godteri

20.47:** En mann 43 år tatt for tyveri fra Markens godteri. - Han var i besittelse av flere ting han ikke kan gjøre rede for, skriver operasjonsleder Ingrid Trønnes Mæhre på Twitter.

**ARENDAL: Knuste ruter og stakk

21.49:** Politiet har fått inn melding om at en mann har knust to vinduer hos Blå Kors i Arendal sentrum. - Vedkommende har stukket fra stedet, melder Mæhre i en tweet.