SKILPADDE: Denne skilpadden er laget av elevene på Frøysland skole. Foto: Jarle R. Martinsen
IDYLL: Ulvsvika ligger like før Gismerøya og er en idyll - ikke minst takket være Lill Tony Ramvik og hennes innsats. Foto: Jarle R. Martinsen
KRABBE: Denne krabben er laget av barna på Frøysland skole. Foto: Jarle R. Martinsen
TRE: Dette treet er laget av Holum skole og er plassert på amfiet. Foto: Jarle R. Martinsen

MANDAL: — Håpet er selvsagt at folk skal bruke området enda mer, ikke minst elevene som har laget skulpturene og deres familier, sier Lill Tony Ramvik.

Tirsdag morgen sto hun med borremaskinen for å montere de åtte skulpturene laget av elever ved barneskolene i Mandal. Det er motiver som en delfin, skilpadde, fra Furulunden, et tre og ikke minst et troll.

— Det har selvsagt fått plass i Suggevika. Der et det en trollskog, smiler Ramvik.

Skulpturene er støpt i bronse med hjelp av økonomisk støtte blant annet fra Sparebanken Sør. Og det er gitt tillatelse til å montere skulpturen i naturen fra fylkesmannen.

Laget sti

Vel ti år har gått siden hun fikk laget en sti til Ulvsvika som ligger like utenfor Mandal sentrum mot Gismerøya. Rundt odden fra Kirkeodden via Østerland går stien der man kan beskue laksestigene på tett hold.

Siden den gang har hun samlet inn penger og fått opp både et amfi og scene i Ulvsvika til bruk for konserter og andre arrangement.

Tak over scenen

Nå sysler hun med tanken på å få til et tak over scenen for å legge bedre til rette for arrangementer her.

— Vi får se, vi får se, sier den driftige damen som gleder seg stort over at mandalittene bruker Ulvsvika så mye som de gjør.