Luftambulanse frakter gutten til sykehus. Foto: Svein Rune Kjøllesdal
im-3.jpg Foto: Svein Rune Kjøllesdal
im-4.jpg Foto: Svein Rune Kjøllesdal

MANDAL: Tilstanden til gutten er fortsatt stabil når fvn.no ringer til akuttmottaket på Sørlandet sykehus klokken 09.50 i dag.

Gutten falt ned fra en port noen få minutter etter klokka 17 i går ettermiddag.

To ambulanser fra Mandal ble raskt tilkalt og kort tid senere ble også luftambulansen tilkalt. Vitner på stedet opplyser at gutten har falt flere meter.

Se video fra ulykkesstedet øverst i artikkelen

— Det var en guttunge som sto på et brett i bunnen av porten. Han ble heist opp. Han ble bedt om å hoppe ned etter en meter, men gjorde det ikke. Dermed falt han ned fem til seks meter. Vi kan ikke utelukke at det ikke dreier seg om en klemulykke, sier innsatsleder Patrick Vollen ved Mandal politistasjon, til Fædrelandsvennen.

– Tilstanden til 11-åringen er stabil. Det er det eneste jeg kan si, sier vakthavende kirurg, Johanne Heggeland, ved Sørlandet sykehus Kristiansand til fvn.no klokken 22.15 i kveld.

— Vi har fått melding om at har var bevisst da han ble fløyet med luftambulansen. Skadeomfanget er uvisst, sier operasjonsleder Mæhre.

Luftambulanse frakter gutten til sykehus. Foto: Svein Rune Kjøllesdal

Hendelsen skjedde på et lagerbygg på Jåbekk like ved løypa til Rally Sørland. Løpsledelsen besluttet å avbryte den siste etappen.— Jeg kan bekrefte at den siste etappen har blitt avlyst. Grunnlaget for dette er en ulykke blant publikum, en fallulykke, ingen biler var involvert, sier løpsleder på Rally Sørland, Inga Tofteland, til Fædrelandsvennen.

Operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt opplyser til Fædrelandsvennen at den skadede gutten skal være 11 år gammel.

Gutten ble fløyet med luftambulanse til Kristiansand like etter klokken 18.