Gudmund Sagen , næeringslivsmann og eiendomsutvikler, har fått politikernes godkjennelse til å reise to eneboliger i eplehagen i Nesane 19. Sagen har kjøpt deler av eplehagen til Tor Sigurd Neset, og har i to år arbeidet med byggeplanene. Den ene boligen skal Sagen selv ha. Begge husene bygges med hybelleilighet.

Tore Lindekleiv , snekker, har fått politikernes ja til å sette opp to tomannsboliger på eiendommen Veråsveien 59, huset til grunnlegger av Vennesla Trevarefabrikk Rolf Reinertsen. Lindekleiv kjøpte huset av Reinertsens etterkommere for noen måneder siden. Han pusser for tiden opp hovedhuset, før han skal sette opp tomannsboligene i hagen.

Per Otto Ingebretsen , byggmester, har fått lov av politikerne å reise to boliger som et forettetingsprosjekt i Lundevegen 35 på Vikeland. En anbo protesterte på høyden, men fikk ikke medhold. Det tillates også frittliggende garasjer til boligene.

Trygve Rønning , gårdbruker, har fått godkjent reguleringsplan for fem eneboliger på deler av sin gårdseiendom Rønninga. Tomtene blir liggende ved Grunnevann. Tre av dem er allerede bebygd. Fylkesmannen sier slik spredt bosetting ikke er ideelt, men kom under tvil til at planen likevel kan godkjennes.

Mikal og Åshild Godtfreds e n har fått politikernes ja til å fradele en boligtomt på to dekar på sin eiendom på Kile i Hægeland. På tomten får Martin Godtfredsen sette opp enebolig og frittliggende garasje.

Olene Kristine Bjørnestad Kjelvik eier en fire dekar stor fritidseiendom med en tømmerhytte fra 1944 på Skulbergåsen på Moseidheia. Hun ønsker å dele en tomt ut til sine etterkommere. Politikerne i bygg— og miljøutvalget har sagt nei, med begrunnelse at Vennesla kommune ikke ønsker spredt fritidsbebyggelse i området.