Noen hendelser fra lørdag kveld:

**BIRKENES: Mopedsamling

22.42:** Politiet får melding om en mopedsamling med mange unge mennesker. En politipatrulje kjører til stede for å få sjekke hva som foregår. Da er mopedgjengen i ferd med å forlate området.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

22.40:** Politiet stoppet en bil i Setesdalsveien. En person var i bestittelse av narkotika. Vedkommende pågripes og settes i arresten.

**KRISTIANSAND: Klage på støy

23.00:** Det klages på støy i form av skrik og hyl fra en fest i en leilighet i Elvegata. En patrulje kjører til stedet og sørger for at festen blir avsluttet.

**GRIMSTAD: Mann telte stein

23.41:** Det meldes om en mann som ligger på bakken. Han undersøker stein og teller dem. Da politipatruljen kommer til stedet, har han drevet på med undersøkelsene i rundt 30 minutter. Mannen som er en kjenning av politiet, blir tilsnakket.

**BYKLE: Beruset sjåfør

23.47:** En patrulje stoppet en bil i Hovden sentrum. Sjåføren så ut til å være beruset, og ble fremstilt for blodprøve.

**ARENDAL: Kjørte på og skadet person

23.49:** Politiet får melding om ei trafikkulykke i Kilsund i Arendal. En ungdom har blitt påkjørt av en bil. Det viser seg at en bil som skulle passere en del folk, hadde kommet borti en person. Sjåføren og den skadede pratet sammen. Den skadede ble kjørt til legevakt for sjekk.

**FARSUND: Måtte tømme ølboksen

23.50:** Politiet ber en ungdom i Farsund om å tømme ut innholdet av en ølboks. Han velger heller å drikke av boksen. 18-åring blir anmeldt for drikking på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Feststøy i Tveit

23.54:** Det meldes om en stor fest med høy musikk på Brattvollheia i Tveit. Politiet tar kontakt og musikken blir dempet.

Hendelser natt til søndag:

**GRIMSTAD: Drikking på offentlig sted

00.15:** En mannsperson blir tatt for å drikke på offentlig sted. Mannen ble observert i Storgaten. Vedkommende blir anmeldt.

**ARENDAL: Bråket i sentrum

00.25:** En politipatrulje kommer over en person som bråker i sentrum. Vedkommende setter seg til motverge da politiet ankommer, og flere politifolk kommer til unnsetning for å få kontroll på mannen. Han blir satt i arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse.

**FARSUND: Bråk på utested

00.28:** Det blir meldt om bråk på et utested i sentrum av Farsund. Når politipatruljen ankommer, er det imidlertid stille.

**GRIMSTAD: 100-150 måtte evakuere

00.24:** Mellom 100 og 150 personer ble evakuert, da brannalarmen ble utløst på Blue Bokx vec UiA sin campus. Brannvesenet søker igjennom lokalene, men finner verken brann eller røyk.

**KRISTIANSAND: Slåssing i sentrum

00.30:** En mann blir anmeldt, etter å ha slått til en annen mann ved potetbua i sentrum av Kristiansand. Gjerningsmannen hadde forlatt stedet, da politiet ankom.

**LILLESAND: Støyende fest

00.30:** En person ringer politiet for å varsle om en nabo som har full fest med kraftig støy. Politiet ringer opp naboen, og vedkommende lover å dempe musikken og festen.

**MANDAL: Nekter å forlate restaurant

00.31:** Ei kvinne nekter å forlate en restaurant i Mandal sentrum. Politiet fjerner kvinnen fra stedet.

**KRISTIANSAND: Bortvist etter bråk

00.40:** En 20-åring blir bortvist fra området Tollbodgata/Markens, etter bråkete oppførsel.

**KRISTIANSAND: Observerte uvedkommende

00.50:** Les egen sak etter hvert.

**MANDAL: Lusket rundt

00.51:** Politiet ble tilkalt, etter at en person skal ha lusket rundt ved noen biler ved ei blokk i Oksevollen. Politiet oppdaget ingenting mistenkelig, da de ankom.

**TVEDESTRAND: Støyende russ

00.57:** Et russearrangement i sentrum medfører bråk og støy. Politiet drar til stedet.

**ARENDAL: Full mann i veien

01.01:** En full mann spaserer i veibanen, ved Strømsbusletta. Ifølge tipser er mannen til fare både for seg selv og andre. Politiet kjører mannen hjem.

**MANDAL: Kjørte hjem ruset person

01.13:** En ruset mann i sentrum blir kjørt hjem av en politipatrulje.

**KRISTIANSAND: Advarte taxisjåfører

01.14:** Politiet tar kontakt med taxisjåfører som dobbeltparkerer i Rådhusgata. Sjåførene skal ha hindret annen ferdsel. De blir gitt en advarsler. Nye overtredelser vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Brekte nese i slåsskamp

01.26:** Politiet bortviser en person i sentrum, som har vært involvert i en slåsskamp. Den andre personen ble kjørt til legevakt med brekt nese. Den fornærmede vil anmelde saken, og blir for øvrig selv anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KVINESDAL: Biltyveri

01.26:** Det meldes om tyveri av en bil i Kvnesdal, en blå Volvo 940 GL. Kjennetegn: RA 32484. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Problemer med taxipassasjerer

01.32:** En taxisjåfør i sentrum ringer politet, fordi han har problemer med to passasjerer. En patrulje kommer til stedet. Passasjerene, to gutter i 18-19-års alderen, blir bortvist. Partene er uenige om hva som har skjedd, og begge sier de ønsker å anmelde saken.

**ARENDAL: Slåsskamp

01.37:** Politiet tar hånd om en 32-åring som har vært i slåsskamp med en 18-åring. Mannen anmeldes for forholdet.

**GRIMSTAD: — Vinglete bil

02.02:** En politipatrulje stopper en vinglete bil, etter melding. Sjåføren blir sjekket, men alt er ok.

ÅMLI: Leteaksjon

02.13-05.50:

**MANDAL: — Behandlet dårlig

02.20:** En mann anmelde dørvakter ved et utsted i sentrum, etter å ha blitt "forulempet" av dem.

**ÅMLI: Slåsskamp

02.27:** Det blir meldt om slåsskamp på et utested på Hovden. Da politiet kom til stedet, var slåsskjempene borte.

**KRISTIANSAND: Klage på støy fra russetreff

02.40:** Det blir klaget på støy fra et russetreff på Odderøya. En patrulje kommer til stedet og slår av lydanlegget.

**FARSUND: Beruset ATV-sjåfør

02.27:** Politiet stopper en ATV i sentrum. Sjåføren er beruset. Mannen blir fremstilt for blodprøve. Førerkortet blir beslaglag og vedkommende blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Dempet musikken

02.35:** Høy musikk og bråk fra Artillerivollen blir dempet etter at politiet ankommer. Huseieren får en advarsel.

**KRISTIANSAND: Slåssing ved Parko

02.42:** Det blir meldt om bråk og slåssing i området ved Parko parkeringshus. Politiet kjører til stedet for å rydde opp.

**FLEKKEFJORD: Skallet til person

02.20:** En person vil anmelde en annen, etter å ha blitt skallet over nesa av vedkommende. Hendelsen skjedde i sentrum.

**KRISTIANSAND: Krangling

03.01:** To personer krangler på rutebilstasjonen. Politiet ordner opp.

**GRIMSTAD: Masseslagsmål

03.05:** Det bryter ut slagsmål mellom åtte-ti personer ved rutebilstasjonen. En person blir pågrepet og kjørt til arresten. Vedkommende vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Kastet mot vindu

03.15:** Ei jente ønsker å anmelde en mann, etter at han kastet henne mot et butikkvindu i sentrum. Jenta fikk vondt i hode. Mannen ble pågrepet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Bråk i Oddernesveien

04.32:** En nabo i Oddernesveien tilkaller politiet, etter at naboen ikke demper festbråk ette tilsnakk. Politiet får roet ned festdeltakerne.

**MARNARDAL: Grovt tyveri

09.06:** Politiet har undersøkt et grovt tyveri på en hytte på Øvre Homme i Bjelland. Saken er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

09.48:** En beruset mandalsmann (21) sparket i dører i Skippergata. Han skal videre ha kjent på bildører, truet forbipasserende og truet med å sette fyr på en hund. Han ble pågrepet og satt i arresten.

**VALLE: Diesel-tyveri

10.33:** Det er stjålet cirka 150 liter diesel fra en parkert lastebil på Rysstad i Valle kommune. Hendelsen har skjedd mellom 03 og 04 i natt.

**TVEDESTRAND: Grovt tyveri

14.43:** Politiet undersøker et boliginnbrudd i Skibheiveien i Tvedestrand.

**RISØR: Narkotika

19.55:** To menn (begge 26) ble anmeldt for bruk og besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Bilinnbrudd

21.24:** Det har vært innbrudd i en bil som stod parkert ved Samsen. Et vindu er knust. En mp3-spiller og en lommebok er stjålet. Forholdet anmeldes.