— Jeg føler jeg fortsatt har mye ugjort. Nå som det er mer realistisk enn noen gang at vi kommer i regjering er sjansen for de tingene jeg brenner for blir gjennomført, sier Michaelsen.

Hun sier at fordi sjansen er så stor for at partiet kommer i regjering, har nettopp det vært avgjørende for at hun vil fortsette på Stortinget. - Derfor vil det vært en svært stor skuffelse om vi fortsatt er i opposisjon etter valget, sier Michaelsen, som likevel forsikrer at hun uansett utfall vil fortsette å stå på videre for Sørlandet.

Spennende

Michaelsen er nå i sin andre periode, mens Godskesen er i sin første. - Det har vært veldig spennende så jeg ønsker å fortsette, sier Godskesen.

Hun vil ikke sette som ultimatum at hun skal være øverst på valglisten for å fortsette. Om dette sier Michaelsen at nominasjonsprosessen er i en alt for tidlig fase til å si noe om ultimatum eller ei fra hennes side.

Begge to sier at de ønsker å fortsette i de komiteene de er i nå. Godskesen er i transport- og kommunikasjonskomiteen, mens Michaelsen er i justiskomiteen.

Trekker seg

Henning Skumsvoll fra Farsund er Frps tredje representant på Stortinget fra Agder. Han sier nei til ny nominasjon. - Jeg vil være 66 år etter neste stortingsvalg, og jeg tenker å slippe andre krefter til. Det er heller ikke naturlig for meg å engasjere meg i lokalpolitikken, sier Skumsvoll.

Han stenger dog ikke døra helt for Stortinget. - Jeg har fått mange kontakter i årenes løp, og det kan være aktuelt å engasjere meg som lobbyist om noen trenger slike tjenester, sier Skumsvoll.