**FLEKKEFJORD: Beruset mann kjørt hjem

00.30:** Politiet fikk melding om at det var en overstadig beruset person som satte seg inn i en bil i Flekkefjord. Politiet kom til stedet, og mannen hadde ikke begynt å kjøre. Han forsikret politiet om at han heller ikke skulle kjøre, men politiet valgte likevel å kjøre ham hjem. Nøklene til bilen må han hente i politivakta i Flekkefjord.

**GRIMSTAD: Høy musikk

00.39:** Naboer klagde på støy fra en bolig i nærheten av Grimstad Adresse i nærheten av Grimstad. Bråkmakerne dempet musikken når politiet kom til stedet.

**GRIMSTAD: Mann slo kone

02.06:** En kvinne ringte politiet og sa hun hadde blitt banket opp av mannen sin. Politiet rykket ut til stedet. Ifølge politiet hadde kvinnen tydelige spor etter å ha blitt slått. Mannen ble pågrepet, og tatt til arresten i Arendal. Kvinnen skal til legevakt for sjekk tirsdag.

**ARENDAL: Tatt med tabletter

02.20:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Vanskelig pasient

03.08:** Legevakten i Kristiansand meldte om en pasient som ikke var fornøyd med behandlingen. Politiet dro til stedet, men selv etter direkte beskjed fra politiet nektet personen å forlate stedet. Mannen ble tatt til arresten i Kristiansand og blir anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.

**MARNARDAL: Kjørte av veien — tatt for narko

04.25:** Les egen sak.

**VENNESLA: Sykkeltyv

06.12:** Melding om sykkkeltyveri i Vennesla. Melder gjenkjente gjerningsmannen og en patrulje ble sendt til en adresse for å se om de kunne finne både sykkel og gjerningsmann.

**GRIMSTAD: Båt i veien

07.30:** Politiet fikk melding om en 15- eller 17-fots båt som lå i veibanen i Jon Lilletuns vei i Grimstad. En patrulje dro opp, men da var båten allerede fjernet.

**ÅMLI: Tyveri fra bolig

08.15:** Melding om tyveri fra en kommunal bolig i sentrum. Boligen var ubebodd, men det var blitt stjålet vaskemaskin, tørketrommel, TV og stereo, sannsynligvis i løpet av de siste ukene.

**MANDAL: Sint mann

10.08:** Politiet rykket ut til en omsorgsbolig fordi en person var sint og oppførte seg krakilsk. Når patruljen kom fram hadde han imidlertid roet seg, og forholdet ble ordnet på stedet.

**ARENDAL: Promillekjøring

10.33:** En 23 år gammel mann blir stoppet på riksvei 192 på Hove på Tromøya. Det ble tatt blodprøve av mannen, og han er mistenkt for å kjøre i ruspåvirket tilstan. Mannen er anmeldt og fikk beslaglagt førerkortet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i slepebåt

10.41:** Politiet fikk melding om et innbrudd på en slepebåt på Dvergsnes. I løpet av helgen har noen knust et vindu i styrhuset og kommet seg inn. Det er ennå uvisst om noe er stjålet.

**TVEDESTRAND: Stjal tilhenger

11.22:** En Trædal-tilhenger fra Montér ble stjålet da den stod parkert i forbindelse med pålessing av materialer på Bergsmyr. Tilhengeren har kjennetegn AF3264. **LILLESAND: Knuste vindu på lensmannskontor

12.22:** I løpet av natten har noen knust et vindu i Lillesand lensmannskontor. Det lå en pose med ølflasker utenfor lensmannskontoret, og det er trolig ølflasker som er kastet mot vinduet.

**KRISTIANSAND: Mann arrestert

13.04:** En mann i Østre Strandgate meldte om uønskede gjester til politiet. Når politiet kom til stedet var det en mann og en kvinne der, og det oppstod en konfrontasjon mellom disse og melder. Mannen forsøkte da å slå mannen som bodde på stedet. Han er anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Stoppet promillekjører

13.57** : UP stoppet en person ved Kongshavn. Føreren av bilen ble avhørt på stedet og erkjente å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand.

**BIRKELAND: Anmeldt for villmannskjøring

14.59:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: To personer pågrepet på festningen

15.15:** Les mer i egen sak

**KRISTIANSAND: Moped stjålet

15.23:** En moped ble meldt stjålet fra Karuss Stadion. Mopeden er stjålet i løpet av dagen og har kjennetegn PU4584. **ARENDAL: Stjal båt

18.11:** En blå og hvit Ibiza 19 Sport ble meldt stjålet fra Bieveien. En 150 hesters Yamaha påhengsmotor ble også stjålet sammen med båten.

FLEKKEFJORD: Kvinne til sykehus etter dykkerulykke

18.20 :Les egen sak

**KRISTIANSAND: Mann tatt med kokain

21.00:** En 20 år gammel mann ble tatt med 0,2 gram kokain i sentrum. Mannen ble innbrakt i arresten. 21.30 ble en annen stoppet med narkotika på seg, men ble dimmitert på stedet.

**ARENDAL: Anmeldt for å bære kniv på offentlig sted

22.23:** En 27 år gammel mann fra Arendal ble anmeldt for å bære kniv på offentlig sted. Mannen ble stanset av politiet i sentrum.