**ARENDAL: Uønsket person måtte fjernes

00.11:** Melding om en uønsket person, hvor det var behov for hjelp til å fjerne vedkommende. Politiet dro ut til stedet og ordnet opp.

**ARENDAL: Tatt med hasj

00.40:** Politiet stanset en mann på 40 år, som ble anmeldt for besittelse av mindre mengder hasj.

KRISTIANSAND: Slåssing i Ægirsvei

01.59: Melding om slåssing i Ægirsvei. En patrulje dro ut til stedet. Der pågrep de en mann på 27 år og kjørte ham til arresten.

**BIRKELAND: Kranglet og stakk

02.01:** Melding om to menn som drev og kranglet på Strøget på Birkeland. En patruljepatrulje kjørte ut, men kranglefantene skal ha forlatt stedet like etter at det ble ringt til politiet.

**KRISTIANSAND: Uvedkommende i hus

02.02:** En beboer våknet av at det er uvedkommende i huset hans på Mosby. De hadde antagelig kommet seg inn via verandadøren. To personer stakk fra stedet da de ble oppdaget. En politipatrulje søkte så i området etter dem.

**ARENDAL: Mann slo etter biler

02.03:** Melding om en ung mann som gikk midt i veien og slo etter passerende biler. Politipatruljen tok hånd om mannen, og kjørte ham til legevakta for nødvendig bistand.

**GRIMSTAD: Kvinne sparket og spyttet

02.27:** En politipatrulje innbrakte en krakilsk kvinne til arresten i Arendal. Hun hadde sparket til en mann og spyttet på en annen, og nektet å oppgi personalia. Kvinnen ble anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Tollbodgata

02.39:** En politipatruljegriper inn i etterdønningene av en slåsskamp i Tollbodgata. Det ble ikke brakt klarhet i hva som hadde skjedd, men det var ingen personskader, og slåsshanene ble sendt av gårde i hver sin retning.

**KRISTIANSAND: Skadet etter basketak

02.42:** En politipatrulje melder at det har vært en slåsskamp i Rådhusgata, der to personer ble skadet.

To gjerningspersoner hadde forsvunnet fra stedet. Patruljen kjørte de skadde personene til legevakta.

Kort etter ble en mistenkt mann på 23 år pågrepet, og kjørt til arresten. Den andre mistenkte var da fortsatt på frifot.

— Vi har gode overvåkningsbilder fra hotellet, og vi har navnet på den andre mistenkte. Vi er på utkikk etter ham nå, sier operasjonsleder Øystein Vellesen.

**KRISTIANSAND: Skadet etter basketak 2

03.19:** Melding om slåssing i en lelighet i Lerkeveien i Vågsbygd. Ambulanse og politi dro ut til stedet. To personer ble kjørt til legevakta i ambulansen med lettere skade. Politiet brakte inn to personer for å avklare hendelsesforløpet. Senere på natten ble samtlige fire personer innbrakt til arresten i Kristiansand, hvor det ifølge operasjonsleder Øystein Vellesen skal gjennomføres avhør i løpet av lørdagen.

— Det er såpass mye uavklart i denne saken at det er behov for politiavhør. Så får vi se om det blir behov for vitneavhør etter det, sier Vellesen.

Han forteller at det er ungdom i 18-19-årsalderen som har barket sammen inne i leiligheten. Etter at politiet var innom første gang, ble det ampert mellom noen jenter i samme leilighet.

— De gjøv også løs på hverandre, og politiet måtte ut på nytt. Men denne gang ble det ordnet opp på stedet, sier Vellesen og legger til:

— Totalt er det involvert ti-tolv personer i disse hendelsene.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

05.09:** Melding om tyveri av bil, en blå VWPassat, fra Briggveien i løpet av natta.