**MANDAL: Sprellet seg til arresten

00.15:** En mann (18) ble påtruffet av en politipatrulje under bybroa i Mandal. Mannen kunne ikke gjøre rede for seg og ville ikke samarbeide med politiet. — Under forsøket på å undra seg dette måtte patruljen ty til pepperspray, den krakilske 18 åringen fortsatte å sprelle hele veien til arresten i Kristiansand, opplyser Børge Steinsland, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Lagde bråk

00.32:** - En beruset 27-åring har laget bråk i sentrum. Da han forflyttet seg til politihuset for å lage bråk ble veien kort til arresten, beruset som han var. Denne karen hadde blant annet hoppet på en bil tilhørende en kvinne og knust frontruten, opplyser operasjonsleder Steinsland.

**KVINESDAL: Rådyr i veien

00.48:** En uheldig bilist måtte gjøre en unnamanøver for å ikke treffe et rådyr på E 39 vest for Feda. Bilen havnet i grøfta og sjåføren måtte ha hjelp for å komme videre. Det ble noe bensinsøl i veibanen.

**ARENDAL: Slått ned

00.55:** En person ble slått ned på Langbrygga i Arendal. Gjerningspersonen skal være kjent av politiet som en mann (20). Han ble pågrepet straks etter hendelsen og måtte overnatte i politiarresten. Den fornærmede ble kjørt til legevakta.

**KRISTIANSAND: Kastet hasj

01.18:** Politiet i Kristiansand kom over en mann (21) som forsøkte å kaste fra seg en hasj-klump. Han lyktes ikke og mannen ble følgelig anmeldt.

**KRISTIANSAND: Urinering

01.29:** En mann (26) ble anmeldt for å ha urinert i ei gate.

**FARSUND: Full mann

01.38:** En sterkt beruset mann lå i bygaten i Farsund. Han ble overtatt av ambulansepersonell.

**FLEKKEFJORD: Truet med kniv

01.52:** En jente på en barnevernsinstitusjon truet med kniv. De ansatte varslet politiet.

**MANDAL: Vold

02.00:** En mann ble utsatt for vold av en navngitt person i Mandal. Offeret ble påført slag i ansiktet og ønsker å anmelde gjerningsmannen.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.00:** En mann (22) ble pågrepet etter et slagsmål på utestedet Havana. Den fornærmede mannen (26) skal ha blitt slått med et ølglass i ansiktet, og måtte kjøres veien om legevakta.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

02.14:** En kvinne (56) ble satt kjørt til politistasjonen da hun ikke hadde fulgt politiets tidligere pålegg. Hun ble anmeldt for ordensforstyrrelser.

**FARSUND: Slagsmål

02.13:** En person ble kjørt til legevakta etter å ha fått et kutt i hånden under et slagsmål i Farsund. To yngre menn vurderer anmeldelse.

**FARSUND: Slagsmål

02.16:** Ampert i Farsund. En person måtte på legevakta med bruddskader i nesa etter et slagsmål. Offeret vet hvem gjerningspersonene er, men ønsket ikke å oppgi det til politiet. Han vil vurdere anmeldelse i etterkant.

**FARSUND: Krakilsk mann

02.24:** En krakilsk mann lagde store problemer på utestedet UP-Town. Nærmeste patrulje var langt unna og restauranten måtte vente på bistand.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

02.33:** En mann ble pågrepet i besittelse av mindre mengder narkotika. Han ble kjørt til politiarresten.

**ARENDAL: Slo til politimann

02.30:** En kvinne (18) på bytur slo til en politimann i ansiktet på 7/Eleven i Arendal. Politiet rykket i utgangspunktet ut etter melding om bråk ved butikken. Kvinnen ble satt i arresten i påvente av avhør.

**KRISTIANSAND: Manglet folkeskikk

02.59:** En mann (23) måtte bortvises fra McDonalds i Markens gate da han ikke kunne oppvise folkeskikk. Mannen ble sendt hjem.

**GRIMSTAD: Måtte sy i hodet

03.17:** En mann (25) ble utsatt for vold i Grimstad sentrum. Mannen måtte til behandling og sy i hodet. Den mistenkte skal være i alderen 20-25 år, utstyrt ned baseballcaps og kjettinglenke rundt halsen.

**FLEKKEFJORD: Gressbrann

04.07:** Brannvesenet i Flekkefjord måtte rykke ut etter melding om gressbrann like ved E 39 på Feda. 110-sentralen i Arendal opplyser at det brant i noen kvadratmeter gress og at brannmannskapene raskt fikk kontroll over situasjonen.

**SONGDALEN: Frieksoskjøring

04.54:** Politiet rykket ut til Finsland hvor biler med fri eksos kjørte rundt. To dagsprøvekjennetegn ble fjernet. En bil med mangler ble dessuten avskiltet. - Mye svidd gummi i området Kilen - Lauvslandsmoen, opplyser operasjonsleder Steinsland.

**KRISTIANSAND: Knivran

05.55:** Kvinne knivranet i Kristiansand sentrum. Les mer i egen sak.

**LILLESAND: Selger uten løyve

07.12:** En gassballongselger uten løyve dukket opp i Lillesand. Politipatrulje bortviste selgeren.

**KRISTIANSAND: Fant skadet rådyr

07.55:** Det kom melding om at et skadet rådyr lå inntil fjellveggen i Vigeveien. Viltnemnda er orientert.

**KRISTIANSAND: Veltet på sykkel

09.14:** En mann i 70-årene veltet på sykkel i Østerveien. Ingen andre var involvert. Mannen ble kjørt til sykehus for sjekk.

**KRISTIANSAND: Stjal bilskilt

10.25:** Et bilkjennemerke med nummer PP 62505 er stjålet fra Flekkerøy i løpet av natta.

GRIMSTAD: Beruset person

13.33: En beruset person var til sjenanse for "Barnetoget" i Grimstad. En politipatrulje kjørte til området, men fant ikke vedkommende.

**KRISTIANSAND: Solgte softgun til 13-åring

14.37:** Les egen sak.

**SØGNE: Grovt tyveri

16.11:** Politiet mottok melding om et grovt tyveri fra en enebolig i Søgne. Det er usikkert hva som ble stjålet, og politiet vil foreta en åstedsundersøkelse.

MANDAL: Røykutvikling

17.15: Røykutvikling fra Mandal sykehjem, og politiet og brannvesenet dro til stedet. Det viste seg å være en kortslutning i en lampe som tok fyr. Teknisk undersøkelse vil bli gjennomført.

FLEKKEFJORD: Bål i tunnel

17.23: Røykutvikling i Jernbanetunnelen i sentrum. Det viste seg at det var blitt tent et bål i tunnelen. Bålet var slukket og ingen personer var i området.

SØGNE: Grovt tyveri

18.30: Politiet fikk melding om et grovt tyveri fra en enebolig i Søgne. Diverse gjenstander har blitt stjålet, og politiet foretar en åstedsundersøkelse.

ARENDAL: Beruset person

19.18: En meget beruset person i Arendal sentrum. En person ble innbringt til politiet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i festningen

19.41:** Les egen sak.