**ARENDAL: Bortvist etter slåssing

01.09:** En patrulje rykket ut til Arendal sentrum, der det var meldt om slåssing utenfor en restaurant. Én person ble bortvist, men ingen ble anmeldt.

**MANDAL: Til legevakt etter slåssing

03.14:** En patrulje kom til Store Elvegate etter melding om slåssing mellom tre personer. Én person ble sendt til legevakt for sjekk siden han blødde. Vedkommende skal ha vært den mest aktive. Patruljen skrev ut anmeldelse for ordensforstyrrelse.

**VENNESLA: Tatt med hasj

03.39:** En bil ble stoppet av en patrulje på Wehusstoppen. Føreren var i besittelse av litt hasj. Vedkommende ble fremstilt for utvidet prøve på legevakta i Kristiansand. Føreren vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Stjålet sykkel

04.38:** En patrulje stoppet en person på sykkel på Feviktoppen. Vedkommende hadde ingen god forklaring på hvem som eide sykkelen. Sykkelen viste seg å være stjålet i 2007. Sykkelen ble derfor beslaglagt og mannen ble anmeldt.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

07.40:** En syklist kjørte inn i siden på en bil. Syklisten fikk en del skrubbsår og blødde neseblod og ble kjørt til legevakten av billisten. Syklisten ble sendt til røntgen for sjekk. Klokken 10.50 møtte billisten opp på politistasjonen og informerte om trafikkuhellet. Sak ble opprettet i etterkant.

**KRISTIANSAND: Sykkelkollisjon

08.18:** Se egen sak

**KRISTIANSAND: Kjøring i ruspåvirket tilstand

10.37** : En patrulje stanset en bil med mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Bilfører, en 23 år gammel mann fra Kristiansand, ble tatt med til legevakta for utvidet prøve. Føreren var i besittelse av mindre mengder marihuana, og førerkort ble beslaglagt.

**VENNESLA: Kjørte av veien

10.57:** Et enslig kjøretøy kjørte ut av fylkesvei 405 ved Skjerkedalen nord for Samkom. Bilfører, en 90 år gammel mann, hadde kjørt av veien og inn i et tre. Føreren var uskadd og førerkortet ble beslaglagt.

KRISTIANSAND: Problemer på Varoddbroa .

13.00: Se egen sak

**KRISTIANSAND: Bil i tre

13.59:** Les egen sak

**ARENDAL: Bilbrann på Harebakken senter

14.40:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Sykkelulykke ved Lundsbroa

14.55:** AMK melder om ny sykkeluykke ved broa. En kvinne har smerter i siden og en skulder. Hun tas med av ambulanse til legevakten for sjekk. Politiet oppretter sak.

**KRISTIANSAND: Reddet padler

15.38:** Les egen sak

**ÅMLI: Grovt tyveri

20.49:** Det meldes om tyveri fra ei hytte på Simonstad. Det er blant annet stjålet fiskeutstyr.