Tre menn ble søndag kveld pågrepet i forbindelse med et biltyveri i Grimstad. Bilen, en Audi A4, ble meldt stjålet i 13-tiden.

Den hadde da stått i et parkeringsanlegg i Lillesandsveien i Grimstad sentrum.

Klokka 19.45 ble tre menn fra Grimstad påtruffet av politiet, ved den stjålne bilen. De tre er nå pågrepet og innbrakt til politiarresten i Arendal.

Taktisk arbeid

Politibetjent Karl-Jakob Espeseth ved Grimstad politistasjon bekrefter på funnstedet at flere politienheter har vært involvert i aksjonen.

— Politiet har vært på utkikk etter den stjålne bilen, og taktisk politiarbeid samt lokalkunnskaper gjorde at vi til slutt kom over bilen på Haugenes, sier Espeseth.

— De tre personene vi har pågrepet var utenfor bilen. Det er personer som må kunne kalles kjenninger av politiet, legger han til.

Lokale menn

— Vi fikk assistanse av en patrulje fra Arendal, og de har kjørt to stykker til arresten. Tredjemann tar vi oss med inn, forteller politibetjenten videre.

Følg Fædrelandsvennen på Facebook

Mennene er henholdsvis 38 år, 41 år og 42 år. Trioen er fra Grimstad-distriktet.

Espeseth fikk på stedet bekreftet at bilen var nøkkelkjørt, men bileier savner ikke noen nøkler. Audien er nå overlevert til sin eier, dog med noen skrammer bak.

Saken følges opp av politiet senere, blant annet med avhør av de tre pågrepne.