KRISTIANSAND: – Det har vært noen ordensforstyrrelser i forbindelse med berusede personer, ellers har det i hovedsak vært en relativt stille natt, er operasjonsleder Sverre Birkelands oppsummering av natt til søndag i Agder politidistrikt.

Følgende hendelser er registrert:

ARENDAL: Innbrudd i bolig 06.21: Politiet får melding om innbrudd i en bolig på Hauene. En person er pågrepet i nærheten.

KRISTIANSAND: Innbrudd i leilighet 05.00: Det har vært innbrudd i en leilighet i Lømslands vei. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

– Patruljen oppretter sak i dette øyeblikk (07.30, journ.anm.). Det var en person som kom hjem til leiligheten sin i natt og oppdaget at det hadde vært et innbrudd i leiligheten. Innbruddet må ha skjedd i tidsrommet fra beboeren forlot leiligheten lørdag kveld til personen kom hjem i 5-tida søndag morgen, forteller Birkeland og legger til at de ikke har fått melding om innbrudd fra andre boliger i nærheten.

KRISTIANSAND: Bortvisning 03.43: Person som opprinnelig ble bortvist fra sentrum 01.41 etter å ha laget bråk på et utested i sentrum, blir nok en gang påtruffet på byen. Blir innbragt og anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegget.

KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelser 02.50: Tre personer bortvist fra sentrum.

ARENDAL: Spyttet på politiet 02.19: En person som tidligere på kvelden (00.51) ble bortvist fra sentrum resten av natta etter ordensforstyrrelser, påtreffes nok en gang på byen. Vedkommende spytter på politiet, pågripes, anmeldes og kjøres til arresten.

HOVDEN: Ordensforstyrrelse 01.01: En person blir bortvist for resten av natta etter å ha lagd bråk på et utested i skibygda.

KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse 00.00: En person bortvises fra sentrum resten av natta etter ordensforstyrrelser på et utested.

HOVDEN: Fyllekjøring 23.50: En bilfører anmeldes for kjøring i beruset tilstand.