Firehjuling stjålet

Viggos motor i Åmli har hatt innbrudd i helgen. En rute ble knust, og tyvene kom seg unna med en Polar firehjuling med henger. Mandag formiddag fant politiet igjen firehjulingen på Froland.

Frekt tyveri fra bilforhandler

ARENDAL: Snakk om frekke tyver. Gromstads Leif Auto ble like før helgen rundlurt. Noen skal ha sneket seg inn i butikken og tatt en bilnøkkel til en Audi A4. Bilen tok de selvfølgelig med seg. Politiet er interessert i tips om noen som kan ha sett en grå Audi A4 med registreringsnummer TC94019. Bilen er en 2001-modell.

Grovt tyveri fra bil

FLEKKERØY: løpet av natt til mandag har tyver brutt seg inn i en Mercedes på Flekkerøy ved å knuse et vindu. Fra bilen ble det stjålet 500 kroner, et kredittkort og bilstereo.

Innbrudd i bolighus

KRISTIANSAND: En huseier i Vågsbygd meldte klokken 2330 søndag kveld fra til politiet om at han hadde hatt uvedkommende inne i sin bolig mens han var på jobb. Innbruddet skjedde en gang mellom klokken 15 og 23. Politiet har ikke oversikt over hvor mye som er blitt stjålet fra boligen, men bare noen timer etter at innbruddet var meldt, pågrep politiet en 30 år gammel kristiansaner i sitt hjem, mistenkt for innbruddet.

Operasjonsleder i Agder politidistrikt, Toralf Jørgensen, ønsker ikke å kommentere hvordan de kom på sporet av 30-åringen.

— Først må vi få avhørt ham, sier Jørgensen.

Kjørte uten førerkort

GRIMSTAD: En 24 år gammel Kristiansander ble like før klokken fire i natt tatt i å kjøre uten gyldig førerkort. 24-åringen befant seg på E18 ved Morholt rett øst for Grimstad sentrum.