Baldwin har ligget i en offentlig strid med ekskona Kim Basinger i årevis, og stridens kjerne har vært foreldreretten til datteren Ireland, nå 10 år.Det tidligere paret har kranglet om omsorgsfordelingen i retten siden skilsmissen i 2002, og Kim Basinger har uten tvil vært åpent skeptisk til Baldwins egnethet som far.

Og Alec Baldwin på sin side, har ikke spart på kruttet. I utallige intervjuer har han uttalt seg om Basingers nevroser og kontrollbehov. Ved en anledning mente han ekskona hadde tvangsforestillinger når hun framstilte ham som den reneste Saddam Hussein for retten.

Men det virker som om skuespilleren — etter at han fikk besøksrett til datteren tidligere i år - har bestemt seg for å begrave stridsøksen. Da han besøkte Larry King Live på CNN, sa han:

— Min ekskone var en morsom person... det var veldig moro å være sammen med henne. Hun var et utrolig flott menneske. Men så tror jeg plutselig vi ville leve helt ulike liv. Men en ting er sikkert: Hun er en storartet mor, det er hun, en virkelig god mor. (©NTB)