VENNESLA: Like over klokken 23 ringte fortvilte naboer og klaget på støy fra to smågutter som drev med uvettig skyting av fyrverkeri. Meldingen kom fra Auraveien like nord for Vennesla sentrum. Ifølge vitner skal guttene ha mikset til sitt eget fyrverkeri. En patrulje dro til stedet og pågrep to gutter på 14 og 15 år. Politiet beslagla fyrverkeriet til guttene og kjørte begge hjem til foreldrene. Saken vil få etterspill.

KRISTIANSAND: En 23-åring utløste brannalarmen på utestedet Quarten ved 02 tiden natt til tirsdag. En annen mann på 24 år startet på samme tidspunkt slåsskamp på utestedet. Politiet kom til stedet og pågrep de to mennene og satte dem i drukkenskapsarrest. Begge personene er fra Kristiansand.

KRISTIANSAND: Like over klokken 02 fikk politiet melding om hærverk på en av Securitas sine tjenestebiler, som står parkert på Kartheia. Ifølge vekterne skal de ha hørt et kraftig smell. Deretter skal noen unggutter ha løpt fra stedet. Nærmere undersøkelse av bilen visste at fyrverkeri hadde knust et vindu og et sidespeil. Saken er anmeldt.

KRISTIANSAND: En dørvakt ble slått ned på puben Leopold i Kristiansand ved 02.30 tiden natt til tirsdag. Ifølge fornærmedes forklaring skal en 24-åring fra Østlandet stå bak ugjerningen. Broren, en 26-åring fra Kristiansand, var også innblandet i voldsepisoden. Brødreparet ble like etter pågrepet av politiet og satt i fyllearrest.

GRIMSTAD: Politiet kunne følge fotsporene hjem til en 22-åring fra Grimstad, som hadde robbet Igland Industrier AS for en flatskjerm. Ransalarmen ble utløst like over klokken 05 natt til tirsdag. Da politiet kom til stedet så de ingen personer i området. Men to fotspor ledet patruljen til et hus like ved industriområdet. Der kunne polititjenestemennene enkelt pågripe 22-åringen, som trolig ikke vil stjele i snøvær noe mer.