MANDAL: Like før klokken tolv natt til torsdag fikk politiet inn melding om familievold i en bolig i Mandal. Det viste seg at den 47 år gamle mannen i huset hadde banket opp sin 43 år gamle kone. Kvinnen ble fraktet til legevakten, mens mannen ble satt i arresten i Kristiansand. Ingen barn skal ha vært til stede da volden fant sted.

Rømte fra ungdomshjem

RISØR/TVEDESTRAND: Tre jenter i 14-15 års alderen rømte torsdag kveld fra en ungdomsinstitusjon i Tvedestrand. Like før klokken ett på natten ble de funnet igjen i Risør, og brakt tilbake til ungdomsinstitusjonen.

Innbrudd i Østerveien

KRISTIANSAND: Rett før klokken halv tre natt til torsdag gikk innbruddsalarmen i et kontorlokale i Østerveien på Lund. Da politiet kom til stedet, kunne de registere at noen hadde forsøkt å bryte seg inn, men at de sannsynligvis hadde blitt skremt og gitt opp da alarmen gikk.

Bilen full av tyvegods

FROLAND: Litt over klokken fem natt til torsdag ringte noen inn til politiet og rapporterte om en mistenkelig bil ved Snøløs ved Mjåvatn i Froland. En bil med to personer hadde brutt seg inn på en bomvei og ødelagt bommen. Bak bommen var det bare en dårlig skogsbilvei, så mennenes ferd endte i grøfta. Da politiet kom til stedet, kunne de konstatere at bilen sannsynligvis var full av tyvegods. De to mennene ble pågrepet og vil fredag bli avhørt.