MANDAL: En vekter oppdaget like etter klokken ett natt til torsdag en mannsperson som rotet rundt i en container utenfor Europris i Mandal. Da vekteren gjorde seg til kjenne, trakk mannspersonen en kniv fra bukselinningen. Vekteren trakk seg tilbake og tilkalte politiet, men knivmannen flyktet fra stedet før ordensmakten kom.

Kjørte uregistert bil uten førerkort

VENNESLA: Like før klokken 23 onsdag kveld stoppet politiet en uregistrert Volvo på Ålefjærveien i Vennesla. Men det var ikke bare bilen som var uregistert. Den mannlige føreren hadde heller ikke papirene i orden, og måtte pent ta til takke med en anmeldelse for å kjøre uten førerkort i en uregistert bil.

Bilinnbrudd

NEDENES: Like over midnatt torsdag brøt to menn seg inn i en bil utenfor en bopel på Nedenes. Bileieren våknet av noe bråk og hørte at noen tok seg inn i en bil utenfor huset. Da eieren kom ut, løp to menn fra stedet. Vinduet i bilen var knust og stereoanlegget var borte.

Tatt med narkotika i bilen KRISTIANSAND: Litt før klokken halv tre natt til torsdag var en politipatrulje i kristiansand ute og sjekket diverse biler. I den anledning stoppet de en bil hvor de fant mindre narkotiske stoffer av typen amfetamin og hasj. En 46 år gammel mann og en 51 år gammel dame ble pågrepet.

Slåsskamp på utested KRISTIANSAND: To byløver slo seg vrange på et utested i Markens gate i Kristiansand rundt klokken halv tre natt til torsdag. Utestedet ba politiet om bistand, men på det tidspunktet var alle patruljene opptatt. En halvtime senere ringte eieren av utestedet tilbake til politiet og rapporterte om at stedet nå var stengt og at de to slåsskjempene hadde blitt kastet ut av stedet.