Kastet pølse på ekspeditør

LILLESAND: Ekspeditøren på Statoilstasjonen i Lillesand trykket på alarmen da to menn lagde kvalm og kastet en pølse i ansiktet hans sent tirsdag kveld.

Pøblene, som begge er i 30-årene, stakk fra stedet før politiet kom. Fornærmede vet hvem mennene er, og vil anmelde forholdet onsdag. Politiet har foreløpig ikke avhørt mennene.

Biltyv pågrepet i Hellemyrbakken

KRISTIANSAND: En 18 år gammel mann ble pågrepet for biltyveri i Hellemyrbakken natt til onsdag.

En ungdomsgjeng sto med to biler ved meieriet på Hellemyr da bilalarmen gikk. Da politiet kom til stedet, rømte en person fra den ene bilen.

Bilen hadde knekt rattstamme og viste seg senere å være stjålet. Politiet fikk tak i mannen og tok han med til stasjonen. Han er nå siktet for bilbrukstyveri. Ingen av de andre ungdommene som oppholdt seg på stedet er siktet eller anholdt.

Tyver stjal rusbrus

VENNESLA: Tørste tyver brøt seg inn i Prixbutikken i Venneslaveien og stjal en kasse Smirinoff Ice natt til onsdag.

En vekter oppdaget tyveriet rett før klokka 04.30. Det ser ut til at tyvene hadde tatt seg inn gjennom ei lagerdør. Det er foreløpig usikkert om tyvene fikk med seg noe mer enn rusbrus.

Front mot front kollisjon i Arendal

ARENDAL: I morgentimene onsdag kolliderte to biler på Engekjærveien i Arendal.

Ingen ble alvorlig skadet, men begge bilene måtte taues fra stedet. Den ene føreren ringte selv politiet og varslet om ulykken. Hun meldte om smerter i hodet, men ingen av de involverte ble kjørt til sykehus.