Fører stakk fra ulykke

VENNESLA: Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut da de fikk beskjed om at en bil lå på taket på Drivnesheia i Vennesla natt til torsdag. Men da de kom til stedet var føreren og eventuelle passasjerer stukket fra stedet. Den kraftig skadede bilen lå på taket midt i veien, og ifølge politiet er det trolig at også føreren ble skadet i ulykken. Bilen ble tauet bort, men det lyktes ikke politiet å få tak i eieren av bilen. I løpet av dagen torsdag håper politiet å komme i kontakt med eieren.

Brøt seg inn med slegge

KRISTIANSAND: En fortvilt huseier ringte politiet i morgentimene torsdag etter at en innbruddstyv hadde knust inngangsdøra hans med slegge. Tyven hadde forsvunnet fra adressen i Wergelandsveien før politiet kom til stedet. Gjerningsmannen klarte å røske med seg en bærbar pc før han stakk fra stedet.

Tyver stjal bilhjul

VENNESLA: Frekke tyver stjal alle fire hjulene fra en bil på Moseidstranda i Vennesla natt til torsdag. Bileieren ringte politiet da han oppdaget tyveriet like før 06.30. Innbruddsforsøk i energibedrift

KRISTIANSAND: Tyver brøt opp bommen til Norsk Energigjenvinning i Mjåvannsvegen natt til torsdag, men stakk fra stedet da de ble oppdaget. Vitner så to personer i en bil og noterte seg registreringsnummeret. Politiet leter etter eieren av den observerte bilen.