Politi og ambulanse er sendt ut til en påkjørsel av en syklist nordvest for Vennesla sentrum. ulykken ble meldt inn til politiet klokka 14.35. — En eldre person på sykkel ble påkjørt av en varebil, i bunnen av Drivenesbakkene, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder polidistrikt til Fædrelandsvennen.

Mannen pådro seg et beinbrudd, og fikk smerter i en skulder.

Bilen forsvant

Både syklisten og varebilen var på vei i retning Vennesla da ulykken skjedde. Syklisten skal ha blitt påkjørt av bilen bakfra i fart.

— Varebilen som har kjørt på den eldre mannen, skal ha forsvunnet fra skadestedet, legger Kleivane til.

Bare sidespeilet fra varebilen lå igjen på stedet.

Helsepersonell og politiet jobbet klokka 14.50 på stedet med å få oversikt over hendelsesforløpet. Mannen ble så tatt med i ambulansen for nærmere sjekk.

— Vi har fortsatt ikke funnet bilisten. Det er kun noen skader på bilen vi har å gå etter, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen like før midnatt.

Bruddskader

— Syklisten skal ha store smerter i venstre bein, det kan være snakk om brudd. Det meldes ellers at han er bevisst og våken, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i 16-tiden.

Han forteller at de nå leter videre etter varebilen, og at de gjerne mottar tips om en hvit varebil av typen Renault, med skade på høyre speil. Informasjon om varebilen kan ringes inn til politiet på 02800.