OSLO: Bodø var det førende laget i store deler av kampen, men etter en dramatisk innspurt tok ØIF Arendal gull i cupfinalen i Oslo Spektrum tirsdag kveld.

Det gleder mange. Arendal-ordfører Einar Halvorsen kaller norgesmesterskapet til ØIF det største som har skjedd Arendal.Statsminister Erna Solberg var selv tilstede under kampen, og så laget fra Aust-Agder motta kongepokalen etter thrilleravslutningen. Hun twitret følgende da seieren var et faktum:

— Gratulerer med nok et NM til Larvik, og gratulerer med seieren til Arendal etter en utrolig spennende kamp mot Bodø.

- Sørlandet på vinteren!

TV2-kommentator Harald Bredeli konkluderer med at det ble en herlig cupfinale mellom Bodø og ØIF Arendal.

— To gode lag, kun en vinner. Bodø ledet med fire, men tapte 22-23. Sørlandet på vinteren! twitrer Bredeli.Videre hyller han kristiansander Svenn Erik Medhus, som med en superredning like før slutt sørget for gull og kongepokal til Arendal.

— «Jeg lover å ta den siste». Ord for dagen fra ØIF Arendal-målvakt Svenn Erik Medhus. Var svak. Tok den siste og laget tok kongepokalen. GULL! skriver han.

Vindbjart-trener hyller Arendal

Vindbjart FK-trener Steinar Skeie er kjent for rivaliseringen med Aust Agders fotballklubber Jerv og Arendal. Etter cupfinalen twitret han både en gratulasjon og et lite stikk til byen i øst.

— Rått ØIF! Helt rått! Arendal: Hold dere til håndballen, så kan de andre ta seg av fotballen ;)

Gratulasjon fra Start

Også fra nabofylket kommer det gratulasjoner til ØIF. IK Start fra Kristiansand melder følgende på Twitter:

— Vi gratulerer ØIF Arendal med GULL i cupen!!! Dette er motiverende for oss i Start foran jubileumsåret 2015!