Hovedtrener Gunnar Pettersen, som måtte kaste inn håndkleet 19. februar, ble tirsdag sykmeldt i ytterligere to uker, til 22 mars.

— Gunnar var hos legen på tirsdag, og etterpå fikk jeg en melding om at han er sykmeldt til 22. mars. Det betyr at vi må finne en løsning fram til da, sier daglig leder Terje Marcussen, som for tiden befinner seg i Sri Lanka.

- Helsa først

Marcussen har ikke gitt opp å få hovedtreneren sin tilbake.

— Vi håper i det lengste at han får orden på det han sliter med, og at han blir med siste del av sesongen. Men helsa hans må gå foran alt, understreker Marcussen.

Dermed blir det ytterligere to uker som hovedtrener for Lunde-Borgersen mens Morten Løvø fortsetter som assistent.

— Det har gitt meg en hektisk hverdag, men det går for en periode. Heldigvis synes jeg det er veldig gøy, men først og fremst håper jeg at Gunnar blir frisk, sier Lunde-Borgersen.

- Fordel å få prøvd seg

Hun har uttalte ambisjoner om å en gang bli trener for en europeisk toppklubb.

— Egentlig tenker jeg ikke så mye på min egen situasjon oppi dette. Men det er jo en fordel å få prøvd seg, og man ser jo fort hvilke styrker og svakheter man har som trener og vi har som team. Jeg er veldig glad for at jeg har med Morten på dette, sier den tidligere landslagsstjernen.

— Er du forberedt på å eventuelt være hovedtrener ut sesongen?

— Det har jeg ikke så mange tanker rundt nå. Jeg planlegger bare fram til 22. mars, da tror jeg vi vet mer om situasjonen til Gunnar. Men uansett hva som skjer, er vi bra forberedt, sier 36-åringen.

På grunn av landslagspause og påske, spiller ikke Vipers kamp før 30. mars, altså ei drøy uke etter Pettersen forhåpentligvis er tilbake.