Operasjonsleder Nils Kristian Voreland i Agder politidistrikt melder om en ganske normal natt for Agder-politiet. Her er nattas registrerte hendelser:

**FARSUND: Bråk fra crossere.

23:57:** Politiet får klager på to uregistrerte crossere som støyer fælt i Vanse sentrum. Viser seg å være et gjentagende problem, og politiet drar til stedet.

**ARENDAL: Truende mann.

23.58:** Politiet får melding om en truende mann som ringer på dørene i området Huttiheiti. Sender patrulje som ser etter mannen.

**TVEDESTRAND: Fremmed bil utenfor bolighus.

00.31:** Melding om fremmed bil og personer utenfor bolighus i Tvedestrand. Kvinnen i huset er skremt. En time senere melder politiet at personene er sjekket ut, og at de hadde bommet på adressen til en venninne som skulle hentes.

**KRISTIANSAND: Godt voksen dame på vei til frisør.

01.06:** Godt voksen dame er på vei til frisør i Dronningens gate. Blir loset trygt hjem til bopel av politiet.

**KRISTIANSAND: Etterlyst fange funnet.

01.13:** En etterlyst mannsperson som hadde rømt fra fengselet blir funnet av politiet ved Strandpromenaden i Kristiansand.

— Det var en etterlyst fange som hadde rømt fra Evje fengsel 6. september. En patrulje som kom over han hanket ham inn uten dramatikk, forteller Voreland.

**KRISTIANSAND: Sovende, beruset mann.

01.16:** Melding om beruset mann som sover på jernbanestasjonen. Mannen blir vekket av politiet og funnet ok for turen han senere skulle ta med toget til Stavanger.

**ARENDAL: Restaurantbråk.

01.43:** To personer kastes ut av Castellet restaurant etter bråk. Den ene av gjestene hadde en slåsshanske. Under ti munutter senere har politiet kontroll på gjestene.

— Personene hadde blitt lempet ut av vaktene etter bråk inne på restauranten. Under utkastelsen skal den ene personen ha vist frem en slåsshanske, forteller operasjonsleder.

Da politiet fikk kontroll på gjestene ble ingen slåsshanske funnet, men derimot en kniv samt en stjålet sykkel. - Personen med kniv ble anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted, forteller Voreland.

**ARENDAL: Firehjuling kjørt inn i bil.

01.47:** Melding om en firehjuling som har kjørt inn i frontfangeren på en bil ved Asdal på Bjorbekk og stukket av. Melder følger etter, men firehjulingen forsvinner i området Stormoen på vei mot Løddesøl. Politiet søker i aktuelt område med flere patruljer og finner til slutt føreren. Vedkommende anmeldes blant annet for å ha unnlatt å stoppe for politikontroll.

— Eieren av bilen som ble påkjørt fikk tatt registreringsnummeret til firehjulingen og fulgte etter. Vi fant til slutt ut av hvem som var føreren via eier, og tok midlertidig beslag i førerkort, forteller operasjonsleder.

**FEVIK: Vannlekkasje.

07.03:** Vannet fosser under asfalten på oversiden av klubbhuset Express ved Jordene 2 på Fevik. Brannvesen og politi rykker ut.

— Ifølge Fædrelandsvennens mann på stedet er det ikke snakk om en stor lekkasje, og det er ingen skader. Klubbhuset skal heller ikke være berørt.

**KRISTIANSAND: Mistanke om promillekjøring.

09.41:** Politiet har stanset en mopedist i Vågsbygd som mistenkes for promillekjøring. Vedkommende tas med til legevakt for blodprøve.

**ARENDAL: Tyveri fra båter.

11.37** : Politiet har fått melding om tyveri fra båter ved Nidelv båtbyggeri i løpet av natten. Spor fra stedet er sikret.

**ARENDAL: Beruset butikktyv.

12.45** : En beruset butikktyv, som blant annet har stjålet en bok, er pågrepet av politiet på Amfi Arena i Arendal.