— Den kvinnelige bileieren og fører er avhørt og har erkjent påkjørselen og ha stukket fra ulykken, opplyser operasjonsleder Øyvind Andersen i Agder politidistrikt på Twitter sent lørdag kveld.

Kvinnen meldte seg til politiet påskeaften og sa hun ønsker å avgi forklaring.

Påkjørselen skjedde like før klokken 02.35 natt til lørdag, da det kom melding fra AMK til Agder politidistrikts operasjonssentral om påkjørsel av fotgjenger i Flekkefjord. Gjerningsmannen stakk fra stedet i den aktuelle bilen.

I fotgjengerfelt

— Politi og ambulanse ble dirigert til stedet. Den påkjørte puster og er bevisst. Lokalt politi har gjort søk etter den aktuelle bilen, opplyser operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt klokken 03.11. Ifølge Sørlandet sykehus Flekkefjord er den skadde en 37 år gammel mann, som skal ha blitt påkjørt i et forgjengerfelt.

Lettere skadd

— Politiet har sikret seg et kjøretøy vi mener er bilen som kjørte på 37-åringen. Vi har ellers gode spor i saken og jobber med å få pågrepet bilføreren, sier operasjonsleder Miriam Stausland i Agder politidistrikt klokken 08.59. — Når det gjelder den 37 år gamle mannen skal han i følge de tilbakemeldinger vi har fått være lettere skadet, legger hun til.