En person pågripes øverst i Østre gate i Arendal. Foto: Ernest Boswarva
En person skal være alvorlig skadet etter å ha blitt stukket med kniv på drosjeholdeplassen i Arendal sentrum lørdag kveld. Foto: Ernest Boswarva
En person skal være alvorlig skadet etter å ha blitt stukket med kniv i Arendal lørdag kveld. Foto: Ernest Boswarva

I tillegg er to personer innbragt av politiet i saken.

Det bekrefter operasjonsleder Magne Storaker til Fædrelandsvennen.

Pågripelse

Den første personen ble tatt med av politiet fra området ved Tinghuset i Blødekjær.

Fædrelandsvennen ble noe senere vitne til at to personer ble tatt med fra et hus øverst i Østre gate. Den første ble tatt med i politiets bil. Etter en stund ble en tredje person påsatt håndjern og kjørt av gårde med blålys.

Klokka 07.30 søndag morgen har ikke operasjonsleder Storaker noen nye opplysninger i saken. Saken vil bli etterforsket videre i løpet av søndag.

Knivstukket

En mann skal være alvorlig skadet etter at han ble stukket med kniv i høyre side og truffet i en nyre. Han ble tatt med til akuttmottaket for behandling.

Det er fortsatt uklart hvor knivstikkingen fant sted. Men knivofferet ble funnet ved drosjesentralen, der han skal ha bedt om å bli kjørt til lege.

Ukjent gjerningssted

Tidligere på kvelden var knivstikkingen et mysterium for politiet. Politiet sto på bar bakke og ba publikum om tips. De lette da etter både gjerningssted og gjerningspersoner med flere patruljer i området.

— Politiet har så langt ikke funnet blodspor. Personen er kjørt til Sørlandet sykehus i Arendal der han blir behandlet ved akuttmottaket, sa operasjonsleder Ingrid Mæhre.

Politiet har blant annet gjennomsøkt et område ved trappene ned fra Strømsbuveien til Arenasenteret.