**BIRKENES: Trafikkuhell

00.25:** Melding om trafikkuhell på riksvei 42 ved Risdal. En bil har kjørt av veien, men det er ikke meldt om personskade.

— Ulykken har skjedd mot Vegusdal rett etter Risdal. Det var en mann i bilen. Om det var glatt på stedet, står det ikke noe om, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt (OPSen), politioverbetjent Miriam Stausland.

**KRISTIANSAND: Festbråk

01.28:** Politiet har fått inn melding om høy musikk og bråk i Freyasdalsveien. - Patruljen har vært på stedet og avsluttet festen, melder OPsen i en Tweet.

**GRIMSTAD: Jaktet på ukjente

02.00:** Politiet får inn melding om mistenkelige personer ved Lia. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Bråk i sentrum

02.20:** det kommer inn melding om bråk og skadeverk i Vestre Strandgate. - Tre personer blir bortvist fra stedet. Fornærmede ønsker ikke å anmelde forholdet, twitrer operasjonsleder Stausland.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

02.38:** Politiet melder om at det har vært en trafikkontroll på E 18 ved Dalen. Les mer i egen sak.

**FROLAND: Kjørte utlovlig

03.45:** En mann på 23 år anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort. - Bilen ble stoppet og kontrollert på riksvei 42 ved Blakstad, opplyser operasjonsleder Miriam Stausland på Twitter.

**ARENDAL: Tatt med piller

04.20: -** En kvinne på 35 år er pågrepet for besittelse av diverse tabletter, melder OPSen i en tweet. Saken følges opp av politiet i Arendal.

**ARENDAL: Innbrudd 1

09.00:** Fra Torvet kommer det inn melding om innbrudd i frisørsalong i løpet av natten. - Fra stedet er det stjålet vekslepenger, melder Agder politidistrikt i en Tweet.

**ÅMLI: Vogntog i grøfta

11.40:** Det meldes om et vogntog som har gått i grøfta mellom Svenes og Dølemo, ikke langt unna Dølemo skole. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Innbrudd 2

13.16:** Politiet melder om nok et innbrudd ii løpet av naten i nærheten av Torvet i Arendal. Denne gang ved restaurant Hong Kong i løpet av natten. - Det er stjålet penger og alkohol. Patruljen fra Arendal har undersøkt stedet, ifølge en Twittermelding fra Agder politidistrikt.