— Det føles utrolig surt akkurat nå. Jeg synes vi spiller en god kamp, men vi har ekstremt mye utur i form av avgjørelser, skudd og ting som skjedde på banen, sa Hanna Ulrika Olsson, bakspiller for Vipers.

Svenske Olsson var en av lagets toneangivende spillere med fem mål mot Byåsen søndag ettermiddag i Kristiansand.

Det første kvarteret bar preg av nerver og slurv fra hjemmelaget. Vipers spilte seg til en del gode muligheter, men skuddene havnet enten rett i målvakt eller over målet. Byåsen på sin side var dødelig effektive og ledet 6-3 etter ti minutter. Men Vipers kom sterk tilbake.

Vi fulgte kampen minutt for minutt her.

Jevnt og tett

I et svært jevnt, tett og intenst oppgjør fulgte lagene hverandre gjennom 60 minutter. Kun ett eller to mål skilte lagene kampen gjennom. Vipers var foran med 12-10 til pause, etter en strålende opphenting midtveis. Blant annet etter to sterke undertallsperioder der Vipers var under hardt press fra bortelaget.

Den andre omgangen startet som den første, med et overtak for gjestene fra Trondheim. Gjestene hentet raskt inn hjemmelagets ledelse og ti minutter ut i omgangen hadde de snudd kampen.

Lynn Knippenborg var hjemmelagets beste spiller og scoret åtte mål. Foto: Espen Sand

Intense sluttminutter

Men Da Vilde Kaurin Jonassen satte inn 24-24 to minutter før slutt, hadde 1722 tilskuere i Aquarama er sterkt håp om seier. Vipers hadde flere store sjanser til å avgjøre, men det ville seg ikke. Byåsen scoret kampens siste mål, og gjestene tok en noe heldig seier.

Olsson mener ikke tapet har all verdens å si.

— Tidlig i sesongen

— Det er tidlig i sesongen, så det kan jevne seg ut. Men det er selvsagt veldig surt, sier hun.

Lynn Knippenborg spilte en strålende kamp og fikk en fortjent bestemannspremie for hjemmelaget. Hun scoret åtte mål.

- Kan kreve omkamp

Terje Marcussen, leder i Våg Vipers, var frustrert etter ettmålstapet mot Byåsen søndag ettermiddag. Spesielt fordi han mener Byåsen fikk ett mål mer enn de skulle hatt. Nå kan kampen bli spilt på nytt. Foto: Espen Sand

Etter kampen var det hektisk virksomhet i kullissene i Aquarama. Påpapiret tapte Vipers 25-24 for Byåsen, men daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, tror oppgjøret kan bli spilt på nytt. — Påstillingen 16-15 til oss scorer Byåsen, men dommeren blåser fortramp på streken. Vi mener at denne scoringen likevel ble godkjentpå scoretavla og at resultatet skulle ha blitt 24-24, sierMarcussen, som har leverte protest til håndballforbundet.

Utover kvelden skal Marcussen, klubbledelsen og håndballforbundetse situasjonen i opptak. Får Vipers medhold mener Marcussen atkampen mest sannsynlig må spilles på nytt.

— Det er ikke slik at mankun justerer resultatet om et mål blir underkjent. Kampen må mestsannsynlig bli spilt på nytt. Vi burde selvsagt ha gått ned tilsekretariatet så fort vi oppdaget det vi mener er en klar feil,sier Marcussen.

Klubblederen mener håndballforbundet kan gi svar påklagen i løpet av kvelden.