— Det er en kjent sak at jeg er samboer med Kristiansands tekniske direktør og at jeg er tremenning med regionalsjefen. Jeg kan ikke se at det gjør meg inhabil i Støodden-saken, sier fylkesrådmann Kristin Tofte Andresen.

Hun viser til den juridiske habilitetsvurderingen som hun og fylkesordføreren fikk utarbeidet, og at den slår fast at hun er habil i saker som har med Kristiansand kommune å gjøre, selv om teknisk direktør er involvert.

— Støodden-saken er vurdert og jobbet med på helt vanlig måte. Det eneste spesielle er at regionalsjefen har undertegnet innstillingen alene, siden det har vært en intern uenighet om hvor vi skulle lande. Men jeg ser ikke at det er noe i saken som gjør at den faller utenfor den habilitetsvurderingen vi fikk utarbeidet, sier Tofte Andresen.

— Jeg har heller ikke opplevd noe uvanlig sterkt engasjement fra teknisk direktør, selv om jeg kanskje ikke er den rette til å si noe om det, sier Tofte Andresen.

Hun vil nå overlate videre behandling til politikerne i samferdsels-, areal og miljøutvalget og kontrollutvalget.

Ragnar Evensen sier han har behandlet Støodden-saken på vanlig måte.

— Politikerne i Kristiansand ønsker Nov-planen gjennomført. Da er min oppgave å forsøke å få det til under høringsrunden. Mye handler om å rydde unna problemstillinger og hindre innsigelser fra andre myndigheter. Dette er helt vanlig at jeg gjør som teknisk direktør, sier han.

Fylkesrådmann Kristin Tofte Andresen.