Les kommentarene på Fædrelandsvennens Facebookside:

Inger Lise Leonardsen: Burde være nulltoleranse for mobilbruk i denne jobben så lenge bussen er i trafikk. Håper Nettbuss Sør AS gjør kort prosess i slike tilfeller og kvitter seg med sånne uansvarlige sjåfører med en gang!

Lorena Farias: Det verste er når man gjør sjåføren oppmerksom på at det er guffent når han snakker i mobiltelefon og kjører, jeg fikk beskjed om å gå av bussen hvis det plaget meg...

Se den oppsiktsvekkende videoen øverst i saken

Anne Marie Koland: Dette er dessverre ikke et engangstilfelle. Hadde vi tatt bilde av hvert tilfelle så hadde det vært flere bilder per dag. Viktig fokus! Mobilen skal ikke røres når du sitter bak rattet. Så NETTBUSS!! Sett fokus på hva deres bussjåfører gjør! Ikke etter det er gått liv tapt!

Wenche Moi: Jeg har levert inn skriftlig klage med bilde tidligere på mannlig sjåfør fra Finsland til Kristiansand, så dette er ikke noe nytt, dessverre. Håper de tar bedre tak i det denne gangen.

Katalin Maria Timar: Vil bare fortelle at det er veldig mange bussjåfører som sitter i telefonen mens de kjører!

Harald Flatnes: Jeg tar buss ganske ofte og dette skjer til stadighet. Ofte har jeg vært nervøs på bussen, ikke bare pga mobilbruk men mange sjåfører har en merkelig kjørestil.

Kari Elise Log: Ikke overrasket. Mange som kjører bussen i Kristiansand og omegn som gjør det. Har meldt fra mange ganger til Nettbuss.

Grete E Kristiansen: Det er jo ikke noe nytt, skjer hver dag hos Nettbuss.

Kari Morvik: Han er ikke den eneste!

Jan-Erik Andersen: Og han er langt fra den eneste som bruker mobiltelefonen og kjører vinglete med bussen full av passasjerer. Men AKT bryr seg ikke med denne uheldige praksis, for de gjør tydeligvis ingenting for å stoppe dette!!!

Jannike Harsvik: Føler de sitter i telefonen 98% av gangene jeg er på. Virkelig ikke noe nytt, dessverre. Burde jo blitt tatt tak i for leenge sia.

Ebba Honnemyr: Det er ofte de sitter og prater i telefon fra Vågsbygd og helt til byen.

Kaia Karoline Birkelid Gjermstad: Kjenner meg veldig igjen. Det virker nesten som flere er for komfortabel bak rattet og tenker at «det går greit».