KRISTIANSAND: Jan Kåre Eriksen og Jan Nesland er to av politietterforskerne som jobber med saken. De brukte store deler av tirsdagen til å gå fra dør til dør i Kobberveien, veien der kvinnen ble brutalt voldtatt natt til lørdag.

Les også: Politiet kartlegger samtlige bevegelser

– Folk er ikke alltid klar over at de har noe informasjon til oss, men når vi spør de rette spørsmålene, så kommer det ofte opp noe vi kan ha bruk for å vite, sier Eriksen.

Og politiet har fått opplysninger som de vil sjekke nærmere opp i. Søket kan bli utvidet også ut over Kobberveien.

Fantomtegning

I går kunne politiførstebetjent Oddbjørn Lunde bekrefte at det fantes en fantomtegning av gjerningsmannen. Denne blir brukt internt i politiet, men det vurderes om den skal offentliggjøres i løpet av onsdagen.

– Det bør skje snart. Folk glemmer fort, vet du, sier Jan Erik Nermoen, en av naboene til voldtektsofferet.

– Det kan jo være tegningen kan gi en «aha-opplevelse» for noen, og at de kan skjønne hvem dette er, sier Anne Margrethe Lia, som også er en av naboene til voldtektsofferet.

Hun får verken lov til eller tør gå ut alene i mørket – før saken er oppklart.

Signalement:

  • Gjerningsmannen beskrives som ung, mellom 15 til 25 år

  • Om lag 175 cm høy, normal kroppsbygning

  • Blondt kommunefarget, kort hår, stylet med voks i luggen

  • Utseende er nordisk med glatt, litt gyllen hud i ansiktet

  • Gjerningsmannen hadde på seg en lys allværsjakke, og under den en mørk bomullsgenser hvor det stod Jean Paul på brystet.

  • Han hadde lyse dongeri-bukser og hvite sko.

KARTSKISSE: Kvinnen skal ha kommet syklende fra Bellevue. Ved vanntårnet passerte hun gjerningsmannen. Kart: Politiet/Fvn.no