Hun skal ha vært på fotoopptak tidligere denne uken, og ha sett «absolutt strålende» ut ifølge Access Hollywoods kilder.Det er støttespillerne rundt Spears, det såkalte Team Britney, som bekreftet i en blogg at hun er blitt fotografert for bladet. Rolling Stone selv har ikke kommentert Britneys eventuelle forsidecomeback foreløpig.

Det vil i tilfelle bli tredje offisielle gang for popstjernen, som første gang prydet bladets front i 1998 — kun iført undertøy, skravlende i en telefon, og med en tittel som lød «Britney Spears: Inni hjertet, hodet og soverommet til en tenåringsdrøm».

Også Britneys forside nummer to i 2003 var preget av undertøy og avsløringer. Da hadde hun tatt av seg på overkroppen og skjulte seg så vidt, mens tittelen var «Britney om Justin, kysset og det å være alene».

Rett nok har den hardtlevende popstjernen også noe mer ufrivillig lånt ut ansiktet sitt til Rolling Stone, som gjorde en dyptgravende hovedsak på henne midt i hennes verste tid tidlig i år - med tittel «På innsiden av en amerikansk tragedie».

Nå er det bedre tider igjen for Britney, som slipper albumet «Circus» 2. desember på sin 27-årsdag. (©NTB)