Den syrlige kritikeren, som designet kjoler for de rike og berømte da han begynte å sende ut sin liste i 1960, spiddet de største stjernene i underholdningsindustrien i sin siste samling av motegalskap.— Glem motekrydderet, å gå med et skjørt er mer enn nok! I den ene beinete miniforferdeligheten etter den andre, tar trutmunnen Posh virkelig kaka, uttaler han.

Blackwell satte Spice Girls på førsteplass på sin liste over de verst kledde i 1998 og avskrev gruppa som «det eneste krydderet på kloden som ikke eier smak.»

Britney Spears, som har vært med lista i en årrekke, manglet i år.

— Jeg følte at det var upassende på dette tidspunktet å kommentere henne, nå når hennes personlig liv er så vanskelig. Jeg håper at 2008 blir et bedre år for henne, sa Blackwell.

På 2. plass kom Amy Winehouse - «eksploderende høysåte over, smakløse polkaprikker under» - og på 3. plass Mary-Kate Olsen - «hun ser ut som en frynsete tannpirker - fanget i en orkan».

Blant Ti på topp-navnene finner vi også Fergie, Kelly Clarkson, Eva Green, Avril Lavigne, Jessica Simpson, Lindsay Lohan og Alison Arngrim. (©NTB)