Kristiansand: 14.25 fikk politiet melding om at det har vært et innbrudd hos firmaet Inli i Tollbodgata i Kristiansand. Det er sikkerhetsvakten som melder fra om det. Politiet har undersøkt stedet, men er usikre på om det er noe som har blitt stjålet.

Kristiansand: Under borgertoget var det noen personer som klatret opp på et stillas i Markens. Noen ringer til politiet fordi de mener det er farlig og at stillaset kanskje kan kollapse. Politiet reiste bort til stillaset og ba de som var på stillaset til å gå ned på bakken igjen. Politiet fikk melding om det klokken 16.29. Kristiansand: 17.01 får politiet melding om at russ som står i Festningsgata bruker en nedkjørsel til å kaste søppel i. Politiet reiste til stedet for å undersøke det.

Lillesand: Tok bilde av speedometeret i 220 km/t

**Kristiansand: Motorsykkel kjørte fra politiet

19.08:** En motorsykkel stikker fra politiet på Torridalsveien ved bomstasjonen. Den forsvinner og politiet får ikke tak i den.

**Risør: Båt stjålet

19.33:** Politiet får melding om at en båt er stjålet fra Risør båtsenter. Båten er en Yamarin 4610 og skal ha en 60 hester Yamaha-motor. Den er hvit med en mørkeblå stripe langs skroget. Den er stjålet mellom ettermiddag søndag til ettermiddag mandag.

**Kristiansand: Husbråk

20.19:** Politiet får melding om husbråk på Bråvann i Kristiansand. De snakker med de som er involvert og det ordner seg.

**Kristiansand: Stjålet moped

20.24:** Politiet får melding om at det er stjålet en moped fra Pramveien i Vågsbygd i løpet av dagen. Det er en gul Suzuki RMX med registreringsnummer PT2152. **Arendal: Stjålet bil

21.17:** Politiet får melding om at en bil er stjålet fra Barbu i Arendal lørdag klokken 12.30. Det er en blå audi stasjonsvogn med grønne skilter og skiltnummer VF 44296. **Mandal: Narkotika

21.19:** En hvit volvo skal ha gjort noen stygge forbikjøringer vest for Mandal i retning Mandal. En politipatrulje fra Mandal stopper bilen, hvor det sitter to kvinner, den ene 23 og den andre 30 år. Føreren av bilen har ikke førerkort. Begge blir pågrepet og politiet finner mindre mengder narkotika på dem.

**Kristiansand: Hasj og besøksforbud

21.21** : En patrulje som er på Lund finner en 50 år gammel mann utenfor en adresse hvor de vet han er ilagt besøksforbud. Han er i besittelse av litt hasj og blir pågrepet for både narkotika og brudd på besøksforbudet.

**Kristiansand: Leilighetsbråk

22.08:** Politiet rykker ut på bråk i en leilighet i Tordenskjoldsgate. Det viser seg at bråket i er forbindelse med at det skal være tapto, så politiet lar dem få holde på til tapto er ferdig.

**Kristiansand: Høy musikk

22.17:** Politiet får melding om at det er høy musikk i området ved den gamle mølla på Setesdalsveien i Kristiansand. Det er en konsert og politiet lar den få fortsette, siden det ikke er så sent og det er 17. mai.