**KRISTIANSAND: Knivstikking på Lund

00.57:** En 21 år gammel mann er pågrepet og mistenkt for å ha knivstukket en 20 år eldre mann i hånda med kniv. Operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt opplyser at begge to er kjenninger av politiet, men de to er ikke i familie. Les mer her.

**KRISTIANSAND: Promillekjørte i Vågsbygd

03.23:** En 28-åring fra Kristiansand blir stoppet og mistenkt for promillekjøring i Vågsbygd. Vedkommende har tatt en utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Promillekontroll på riksvei 9

06.00:** Promillekontroll på Setesdalsveien, riksvei 9. Ingen utslag, og det er bra, sier operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrik.

**ARENDAL: Innbrudd på skole

07.31:** Melding om at noen har stjålet verktøy fra nye Myra videregående skole.

**KRISTIANSAND: Var hjemme under tyveri

07.58:** Melding om tyveri fra en leilighet i Kristiansand. Tyvene har tatt seg inn gjennom en ulåst verandadør og blant annet stjålet sølvtøy og tabletter. Beboerne i leiligheten var hjemme. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**SØGNE: Stjal sprit og rotet i hytte

08.39:** En gang mellom august og oktober har noen brutt seg inn i en hytte på Nordre Bastholmen, i Søgne. Tyvene har stjålet sprit og rotet rundt i hytta.

**SØGNE: Innbrudd i sjøbod

09.02:** Melding om innbrudd i en sjøbod. Tyvene har stjålet bensin fra kanner.

**VENNESLA: Innbrudd i lastebil

09.19:** I løpet av natta har noen brutt seg inn i en lastebil. Operasjonsleder Austenaa vet foreløpg ikke hva som er stjålet.

**VENNESLA: Laget bråk i butikk

09.22:** En kjenning av politiet laget bråk på Coop Prix. Dermed tok også politiet turen til butikken og fikk ordnet opp på stedet.

**VENNESLA: Stjålet skilt

10.35** Et mopedskilt med nr PN 1069 er stjålet mellom Ålefjær og Vennesla.

**ARENDAL: Bilskilter stjålet

11.31** To bilskilter med nummer FS 98202 er stjålet fra Nyli.

**GJERSTAD: Stjålet bil funnet

13.18** En Honda Civic ble stjålet fra Sundebru. Senere ble den funnet på en parkeringsplass på Kleivane. Den var utsatt for skadeverk.

GRIMSTAD: Samboerkrangel

14.24 : Politiet kjører ut på melding om husbråk på Biodden. Det er et samboerpar som krangler. Politiet får orden på stedet, og kvinnen drar til en annen adresse. Det opprettes sak på forholdet.

KRISTIANSAND: Nytt par krangler

14.25 : Et nytt par går i tottene på hverandre på Mosby, og politiet må dra ut. Patruljen får ordnet opp på stedet.

GRIMSTAD: Truck kjørte over fot

15.07 : Det meldes om en arbeidsulykke på en bedrift i Industriveien der en truck kjører over foten til en arbeider. Den skadde blir kjørt til legevakten, og arbeidstilsynet kobles inn. Skaden skal ikke være veldig alvorlig.

**RISØR: Trafikkuhell

15.45** : En bil rygger inn i en annen bil i Strandgata. Det er kun materielle skader.

**ARENDAL: Elg på vift

17.32** : Det meldes om en litt aggresiv elg som har forvillet seg inn i et boligområde i Eydehavn. Viltnemda får i oppgave å ta hånd om det kongelige skogsdyret.