**DRANGEDAL: Aust-egder pågrepet etter hytteinnbrudd

00.32** En hytteeier ringte politiet og fortalte at det hadde vært en mistenkelig bil på innsiden av bommene inn til hyttefeltet Gautefall Panorama. Det viste seg at en container og bommen inn til hyttefeltet var brutt opp. Senere stoppet politiet bilen i Vrådal. En 38 år gammel mann og en 27 år gammel kvinne, begge fra Aust-Agder, ble pågrepet og brakt til sentralarresten. De to vil bli avhørt i løpet av dagen.

(Denne meldingen kommer fra Telemark politidistrikt. Red. anm.)

**MANDAL: Hevdet han hadde sjåfør – kjørte selv videre

01.15** En 38 år gammel mann fra Mandal ble observert av en politipatrulje i nærheten av en parkert bil på Mones. Politiet var klar over at mannen ikke har førerkort, og tok kontakt med mannen. Han sa imidlertid at han hadde hatt sjåfør.

Like etter oppdaget politiet at mannen selv kjørte fra stedet. De fulgte etter mannen mot Vestnes, men 38-åringen nektet å stoppe. Til slutt stoppet mannen der han bor og ble pågrepet av politiet. Han måtte så avlegge utvidet prøve.

LINDESNES: Pipebrann utviklet seg

**TVEDESTRAND: Brann i sofa

05.28** En mann ringte og fortalte at han hadde fått slått ned en brann i en sofa på Langtveit. Politiet er usikre på hvordan brannen startet og vil undersøke dette senere onsdag.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Robins Hood

05.38** Noen har brutt seg inn på butikken i Tollbodgata. Det er uklart om noe er stjålet.