**GRIMSTAD: Stjålet båt

13.12:** Ble en Pioneer-jolle med 25 hesters motor meldt stjålet på Fevik.

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

14.18:** En 14 år gammel jente ble tatt for butikktyveri på Sandens i Markens. Jenta ble tatt med til barnevernsvakten, som vil varsle foreldrene.

**KRISTIANSAND: Pågrep butikktyv

15.53:** En 37 år gammel mann fra Lillesand skal ha stjålet fra flere butikker inne på Lillemarkens. Mannen flyktet fra Securitas, men ble innhentet ved rutebilstasjonen. Der satte han seg til motverge slik at politiet måtte tilkalles. Da politiet kom til stedet viste det seg at 37-åringen var i besittelse av noen tabletter.

**VENNESLA: Hytteinnbrudd

17.25:** Ble det meldt om innbrudd i ei hytte på Støleheia. Innbruddstyvene skal ha spist opp maten i hytta og stukket av med noe verktøy.

**LYNGDAL: Kjørte uten førerkort

21.25:** En 30 år gammel mann ble anmeldt etter å ha kjørt uten gyldig førerkort.

**KVINESDAL: Hytteinnbrudd

21.28:** Et fjernsynsapparat, stereo, DVD og verktøy er meldt stjålet etter et hytteinnbrudd ved Hidreskog. Politiet vil undersøke saken nærmere i morgen.

**ARENDAL: Forsøkte å stjele henger

21.30:** Det kommer en melding fra Austre Moland om at en bil er i tunet til melder og forsøker å stjele en henger. En politipatrulje finner igjen bilen i Arendal et kvarter senere. Den 43 år gamle bilføreren fra Arendal blir pågrepet med mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand og kjørt til legevakt for utvidet blodprøve.

**ARENDAL: Stjålet båt

22.02:** Det har blitt stjålet en Fjord 18 Daycruiser fra Tromøy. Den blå og hvite båten har registreringsnummer KAJ 997 og en Mercury motor med 150 hestekrefter.