KRISTIANSAND: Etter at Studentradioen i Kristiansand i vår kuttet ut sine sendinger på FM-nettet i Kristiansand, har det vært knyttet usikkerhet til hva som ville skje med den ledige sendetiden på FM 101,2 i Kristiansand.

De tre øvrige aktørene på frekvensen, Evangeliets Røst, Radio Filadelfia og Gimlekollen Radio er nå enige om fordelingen av det som tidligere var Studentradioens sendetider.

  • Gimlekollen Radio får tilbake kveldstimen mellom klokka 20 og 21. * Radio Filadelfia får fylle sendestrekket mellom klokka 21 og 22. Radio Evangeliets Røst har ikke hatt ønske om mer sendetid.

Endringene på frekvensen skjer etter at Studenradioen i mai konkluderte med at de ikke lenger hadde økonomi til å drive FM-sendingene videre. En større utgiftspost i forbindelse med utbedringer på senderanlegget var årsaken til at man valge å tilbakelevere FM-konsesjonen til Medietilsynet, og for fremtiden kun satse på webradio.

Endringene trer i kraft over sommeren, når sendetiden skal fylles med programmer. Frem til 16. august vil sendetiden fylles med musikk fra Radio Filadelfias arkiv.