KRISTIANSAND: — Vi har avhørt et par nye vitner i dag, og jobber videre med saken, opplyser politivakta ved Kristiansand politistasjon, til fvn.no.

Politiet skal ikke ha fått noen opplysninger som leder dem nærmere gjerningsmannen.

Overvåkningsvideoen fra bensinstasjonen er gjennomgått, men politiet har ikke lyktes med å identifisere raneren. Politiet mener allikevel at det er meget hjelpsomt å ha tilgang til bilder fra ranet.

Det var klokken 22.09 fredag kveld ransalarmen gikk ved Esso Oddemarka. Gjerningsmannen kom seg unna med et ukjent pengebeløp, og skal ha forsvunnet i skogen bak bensinstasjonen etter ranet.

Ransmannen var ikledd en mørk jakke, lyse benklær, hvite sko og er cirka 1.80 meter høy. Han var tildekket og trolig bevæpnet med våpen. Politiet fikk rutinemessig bevæpningsordre da det viste seg å være snakk om væpnet ran.

Gjerningsmannen kom seg unna med et ukjent pengebeløp, og skal ha stukket forsvunnet i skogen bak bensinstasjonen etter ranet.

Det var to unge medarbeidere på jobb under ranet. De ble kjørt til Kristiansand politistasjon i går kveld for å avgi sine forklaringer. Kriminalteknikere var på stedet i går kveld for å sikre spor.

Esso-stasjonen på Lund ble sist ranet ved 4-tiden på morningen 21. april i år. En 21-åring er siktet for ranet, men politiet har ikke avsluttet etterforskningen.