SONGDALEN: — Vi fikk melding av AMK om at en bil har havnet på taket i Finsland, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt til fvn.no.

En rød BMW ble liggende på taket, omlag 20-25 meter fra riksvei 461, Songdalsveien. Tre personer satt i bilen under uhellet og alle ble kjørt til legevakt og sykehus i Kristiansand.

Tre ambulanser rykket ut. Frivillige brannfolk fra brannstasjonen på Finsland ble sammen med kollegaer på brannstasjonen i Søgne ble også varslet, men det viste seg at de tre i bilen klarte å komme seg ut på egenhånd.

Brannvakta i Arendal melder om kuttskader hos noen av personene som var involvert i ulykken.

— Ambulanser kjørte rolig avgårde mot sykehuset, og det skal ikke være alvorlig for noen av de involverte, rapporterer fvn.nos medarbeider på stedet ved 17-tiden.

Det er merker etter svidd gummi på veien like i nærheten av ulykkesstedet. Det dannet seg en del "glanekø" i forbindelse med redningsarbeidet, men veien ble ikke stengt.

Det er ikke mistanke om hverken rus eller uforsvarlig kjøring i forbindelse med uhellet.

— Sannsynligvis har fører fått bilens hjul utenfor den langsgående asfaltkanten, og dermed mistet kontrollen over bilen, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Geir Andersen.