**KRISTIANSAND: Klager på høy musikk

03.57:** Politiet mottar en klage på at det spilles høymusikk på en adresse i Kronprinsens gate. Da en politipatrulje kommer til stedet kan de ikke høre noen høy musikk.

**KRISTIANSAND: La grener i vegbanen

02.30:** En politipatrulje melder fra om at noen "spøkefugler" har lagt greiner i vegbanen ved Gartnerløkka. De har også hengt plastfolie over veien, slik at bilister må stanse. Patruljen rydder opp.

**KRISTIANSAND: Fant ikke ungdomsbiler

01.20:** Flere meldinger fra om såkalte ungdomsbiler som "burner" ved Burger King, Sørlandssenteret. En politipatrulje reiser til stedet, men da finner de ikke ungdomsbiler.

**LILLESAND: Banket på dører og vinduer

01.20:** En beruset mann banker på dører og vinduer i Tunveien. En politipatrulje reiser til stedet og bortviser den 46 år gamle mannen, som da lover å gå hjem til seg selv.

**KRISTIANSAND: "Burning" ved bensinstasjon

00.24:** Melding om ungdomsbiler som” burner” på området til YX Hånes, opplyser operasjonsleder Vidar Otto Neset i Agder politidistrikt. En politipatrulje kjører til stedet, men da er ungdomsbilene borte.

**VENNESLA: Stjålet moped dukket opp

23.55:** En moped som ble meldt stjålet fra Øvrebø 27. november blir funnet i Goliavaien. Den er nå returnert til eieren.