KRISTIANSAND: Truet med kniv

**KRISTIANSAND: Slått ned

00.29:** En 51 år gammel mann fra Kristiansand dukker opp på politistasjonen i Kristiansand og forteller at han har blitt slått ned på Victoria pub. Mannen har ingen synlige skader og vil levere anmeldelse søndag.

**KRISTIANSAND: Drosjesjåfør overfalt av kunde

00.39:** En drosjesjåfør blir overfalt på Ålefjærveien av en 44 år gammel dame som skal ha slått sjåføren i bakhodet under kjøring. Politiet pågriper damen, anmelder henne og setter henne i arrest. Sjåføren ønsker ikke å anmelde, men politiet anmelder kvinnen.

GRIMSTAD: Overfalt på bussen med kniv

**EVJE OG HORNNES: Truet med kniv

01.09:** En kvinne blir truet av en beruset mann som er i besittelse av en kniv. Han skal også ha forsøkt å trenge seg inn i kvinnens leilighet. Hun ber politiet om hjelp, men innen de kommer til stedet er mannen borte. Begge parter er fra Evje.

**SØGNE: Uregistrert moped

02.11:** En patrulje kommer over to gutter på en uregistrert moped på Hølleveien. De finner igjen mopeden veltet i rundkjøringen på Tangvall, men personene er ikke å finne. Patruljen klarer å etterforske seg fram til den 15 år gamle føreren av mopeden og den 16 år gamle passasjeren fra henholdsvis Søgne og Songdalen. De er uskadet, men kan vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Narkotikabeslag

02.13:** En bil stanses i en kontroll på Lund. Patruljen finner noe narkotika i bilen av typen kath. En 34 år gammel mann fra Skien blir pågrepet, anmeldt og satt i arrest.

**FLEKKEFJORD: Mistanke om promillekjøring

03.33:** En personbil blir stanset i Lilleheia i Flekkefjord og bilfører bærer noe preg av å være påvirket. Den 21 år gamle bilføreren fra Audnedal har heller ikke førerkort og blir dermed tatt med til utvidet blodprøve og anmeldt.

**KRISTIANSAND: Fest over styr

04.34:** En privat fest i Vågsbygd har gått over styr og det meldes at en person har blitt skadet. Politi og ambulanse tilkalles. En 24 år gammel mann har fått lettere skader og kjøres til legevakt for sjekk. Det er fortsatt noe uavklart hva som har skjedd på adressen og ingen parter har ytret noe ønske om å anmelde.

**ARENDAL: Husbråk

04.46:** Det meldes om husbråk i forbindelse med en privat fest i Arendal. Festen blir avsluttet og natteroen gjenopprettet.

**KRISTIANSAND: Vandrer langs E 18

05.06:** Det kommer meldinger om at en person vandrer langs veibanen på E 18 ved brannstasjonen på Lund. En patrulje rykker ut og finner en 26-åring som blir kjørt hjem til en kamerat.

**MANDAL: Beruset person

05.34:** Politiet får meldinger om en beruset person i Mandal sentrum som ikke virker å kunne ta vare på seg selv. En patrulje finner den 25 år gamle mannen og kjører han hjem.

**KRISTIANSAND: Ranet og utsatt for vold

06.41:** En mann tar kontakt med politiet i Kristiansand og forteller at han mellom midnatt og klokka 02.00 har blitt utsatt for vold av tre mannspersoner. I tillegg skal de ha frastjålet han noen penger fra lommeboka. Personen har selv oppsøkt legevakt og er ikke alvorlig skadet. Politiet opptar forklaring og oppretter sak.

**MANDAL: Støy

07.02** : Det kommer klager om støy fra en privat adresse i Mandal, men da politiet kommer til stedet er det stille og rolig.

**ARENDAL: Hensatt bil

07.56:** Politiet får melding om at det står en hensatt bil litt ute i veibanen i området rundt rundkjøringen ved Myra barneskole. Bilen skal ikke være til hinder for trafikken, men har skader på felger og dekk. Bilen er avlåst, men ikke meldt stjålet. Patruljen har vært i kontakt med eier, som lover å fjerne bilen.

**MANDAL: Sover i bil

09.54:** En patrulje i Mandal kommer over en sovende mann som sitter i en parkert bil ved Gjøngjelet. Patruljen finner ut at det er falske kjennetegn på bilen. Dermed erstattes skjønnhetssøvnen med politiavhør og anmeldelse for 48-åringen.

**FARSUND: Stjålet tilhenger

10.25:** En grå Gaupen tilhenger 2012 modell med registreringsnummer RD 2052 er i løpet av de siste to dagene stjålet fra en parkeringsplass ved Kjørestad Terrasse.

**GRIMSTAD: Stjålet båt på brygge

11.27:** En melder opplyser at en båt han mistenker er stjålet, har kjørt opp på brygga hans og påført den skader. Politiet vil undersøke saken utover dagen.

**SONGDALEN: Stjålet tilhenger

11.40:** En Tredal tilhenger 2007 modell er meldt stjålet fra industriområdet på Mjåvann. Hengeren har kjennetegn: RC 3882 og må ha blitt stjålet etter klokka 20.00 fredag. På tilhengeren var det plassert ca. 5 meter med nylakkert smijernsgjerde. Smijernsgjerdet var delt i seksjoner på ca. 1 meter i bredde og ca. 1,20 meter i høyde – smijernsgjerdet er ca. 100 år gammelt.

**IVELAND: Tyveri fra bil

12.22:** I løpet av formiddagen har uvedkommende knust en vindusrute på en låst personbil og stjålet en lommebok og diverse nøkler. Forholdet vil bli anmeldt så fort som mulig.