Den nyinnkjøpte duoen ble svært viktige i en kamp United nærmest måtte vinne etter den begredelige sesonginnledningen (0-1) mot Everton mandag. For triumfen over Brede Hangelands mannskap var ikke letthentet.

Det var nemlig Fulham som kom best i gang da Uniteds svekkede forsvar sviktet i kampens tredje minutt. Damien Duff fikk pirke inn ledermålet fra kort hold etter en lav ball fra Bryan Ruiz.

Van Persie kvitterte med en suser oppe i hjørnet etter ni minutter. Deretter var Kagawa smart og heldig da han sendte de rødkledde i føringen i det 35. minuttet. Et tungt skudd fra Tom Cleverley ble reddet, men japaneren var på rett sted og satte inn returen.

Rafael rakk å heade United til en komfortabel 3-1-ledelse før pausen. Men vertene slet med å få punktert kampen i annen omgang. Verre ble det da kommunikasjonen mellom David de Gea og kaptein Nemanja Vidic sviktet på en Ruiz-corner etter en drøy times spill. Sistnevnte endte opp med å hælsparke ballen i eget mål.

Tunge gisp gikk gjennom Old Trafford-publikummet da Wayne Rooney gikk ned for telling tre minutter på overtid. Stjernespissen kom inn som innbytter for Kagawa etter 67 minutter, men måtte til slutt bæres av banen da han fikk låret flerret opp av Hugo Rodallegas knotter. Situasjonen var ikke pen, men det var neppe en skade som setter Rooney ut særlig lang tid. (©NTB)