KRISTIANSAND: Slo seg vrang på 7-eleven

0.00: Politiet fikk en telefon fra 7-eleven i Markens. En person gikk amok inne i lokalene. Han rev ting ned ting fra butikken, og kastet betalingsteminalen i ryggen på en butikkansatt, opplyser operasjonsleder Hans Petter Osaland til fvn.no. Mannen ble tatt hånd om av politiet.

— Han får seg nok en bot denne morgenen, sa Osaland torsdag.

SØGNE: Innbrudd i båter

01.01: Innbruddsalarmen gikk i en båt i Solta båthavn. Etter hvert viste det seg at uvedkommende hadde vært på fem båter. Politiet har ikke klart å kontakte eierne, og det er også uvisst hva som er stjålet, sa operasjonsleder Osaland torsdag morgen. Politiet har dog konkrete mistenkte i saken, som etterforskes videre i dag.

KRISTIANSAND: Ville ikke gå

01.18: En person ville ha en annen til å forlate leligheten sin i Kirsten Flagstads vei. Den andre nektet. Begge var beruset. Etter at politiet kom til stedet, reiste motparten hjem.

**FROLAND: Innbrudd på skole

06.10:** Politiet fikk melding om innbrudd på Froland skole. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av påsken. Lokalt politi har vært på stedet i løpet av morgentimene.

**SØGNE: Stjålet motorsykkel

09.35:** En motorsykkel ble meldt stjålet fra en adresse i Søgne. Motorsykkelen skal være grønn, og av merke Yamaha Diversion. Eieren har gitt uttrykk for at sykkelen har blitt stjålet i løpet av onsdag kveld eller natt til torsdag denne uken.