**KRISTIANSAND: Råning

00.04** fikk politiet flere klager på kjøring og råning ved Sørlandssenteret. En patrulje ble sendt til stedet, men i forbindelse med politiets tilstedeværelset ble ikke en slik adferd observert. Dermed ble det ingen anmeldelser eller reaksjoner fra politiets side.

**KRISTIANSAND: Støy

00.07** fikk politiet melding om at noen forstyrret natteroen i Holbergsgate. Politiet reiste ut til stedet og fikk dempet støyen.

**KRISTIANSAND: Støy

00.18** fikk politiet klage på mye støy fra en adresse i Markensgate. Politiet reiste ut og fikk gjenopprettet natteroen.

**HOVDEN: Promillekjøring

00.24** stoppet politiet en bilist i Hovden sentrum på mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Politiet sikret seg en rutinemessig blodprøve av sjåføren, som er en 21 år gammel mann fra bergensområdet.

**KRISTIANSAND: Beruset

00.24** fikk politiet melding om at personalet på en Cafe i Vestre Strandgate hadde problemer med en beruset person. En politipatrulje ble sendt til stedet og enden på visa ble at venner tok hånd om den berusede. Det ble derfor ingen anmeldelse i saken.

**KRISTIANSAND: Slått i ansiktet

02.36** fikk politiet melding fra ett av utestedene i Vestre Strandgate. En person hevdet å ha blitt slått i ansiktet av en annen mann. Politiet vet ikke hva som var foranledningen, men saken vil muligens bli anmeldt i etterkant. Fornærmede i saken er en 36 år gammel mann fra Kristiansand.

**ARENDAL: Antydning til bråk

02.39** fikk politiet melding om at det var antydning til bråk ved Seven Eleven i Arendal. En patrulje ble sent til stedet, men da de kom frem var det forholdsvis stille og greit. Det var heller ikke noen som tok kontakt med politiet for å anmelde noe.

**GRIMSTAD: Slagsmål

02.50** fikk politiet melding om slagsmål ved Apotekergården i Grimstad. Politiet ble sendt til stedet og fikk etter hvert kontroll på situasjonen. Det skal være to menn på 25 og 28 år, begge fra Grimstad, som var involvert i bråket. Politiet venter å ser om det kommer noen anmeldelser i etterkant.

**KRISTIANSAND: Mulig promillekjøring

02.59** ble en mulig beruset mann observert mens han satt seg inn i bilen i Rådhusgata. Han kjørte i retning Gartnerløkka og ble stanset kort tid etterpå. Bilfører ble kontrolert og funnet i orden. Politiet har ingen grunn til å mistenke promillekjøring eller andre brudd.

**ARENDAL: Overstadig beruset

03.24** fikk politiet melding om at en mann hadde store problemer med å ta vare på seg selv i området Kolbjørnsvik. En politipatrulje ble sendt til stedet og mannen, som er 61 år gammel og fra Arendal, havnet i politiarresten grunnet beruselse.

**SØGNE: Promillekjøring

03.32** stoppet politiet en bil på Brenneråsen i Søgne. Sjåføren, en 26 år gammel kvinne, hadde 0,24 i promille og det ble derfor opprettet en sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

04.17** kontrollerte politiet en bil hvor de mistenkte at sjåføren kjørte i alkoholpåvirket tilstand. Det viste seg at sjåføren, som er en 25 år gammel mann, hadde en promille på 1,12. Det ble derfor opprettet en sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Snoket rundt bygning

04.51** fikk politiet melding om at det var noen som drev på og snoket rundt lokalene til Nordisk dekkimport i Randesund. Mens politiet hadde tipser på tråden forsvant snokerne i en bil. Politiet fikk et signalement på bilen og sendte en patrulje ut for å kikke etter den, men fant den ikke. Det er heller ikke noe som tyder på at det er blitt gjort noe ugang på stedet.

**LYNGDAL: Knust vindu

06.13** fikk politiet melding fra en person som hadde oppdaget at et lite vindu i inngangsdøra var blitt knust da han kom hjem fra nattevakt. Det er ikke noe som tyder på at noen har vært inne i huset.

**SØGNE: Skadeverk

06.40** fikk politiet melding om at noen hadde knust et vindu på en campinghytte på Åros Camping. Politiet har ingen mistenkte foreløpig.

**GJERSTAD: Bil med tilhenger i grøfta

07.06** fikk politiet melding om at en bil med tilhenger hadde kjørt ut i grøfta like ved bomstasjonen på Brokelandsheia. En politipatrulje ble sendt for å ta en titt på situasjonen, men bilfører hadde selv kontaktet en kranbil. Det var litt glatt på stedet og det er ingen mistanke om promillekjøring eller noe annet.

**FLEKKEFJORD: Lettbåt gikk ned

09.22:** Brannvakta i Flekkefjord har fått en melding om en lettbåt som skal ha gått ned i fjorden på fredag ved Sønnevik på Hidra. Melder skal ikke ha observert noen personer i eller rundt båten. Den har trolig slitt seg løs. HRS er rutinemessig varslet.

**KRISTIANSAND: Frastjålet jolle

11.59:** I løpet av de siste dagene skal noen ha stjålet en jolle som lå på land ved Lumber. Det var en 12fot ”River 350” uten motor og med sort styrekonsoll. Det er ventet en anmeldelse på tyveriet.

**KVINESDAL: Tyveri fra gatekjøkken

12.18:** I løpet av natten skal noen ha brutt seg inn i gatekjøkkenet Berends i Kvinesdal. Uvedkommende har brutt opp låsen og fått med seg et mindre pengebeløp i tillegg til fire kartonger med sigaretter

**KRISTIANSAND: Frastjålet bilskilt

12.26:** To skiltnummerplater begge som stammet fra en parkert bil i Skuteveien skal ha blitt stjålet. Registreringsnummeret på skiltene er: DK 32748. **ARENDAL: Butikktyv

12.34:** Elkjøp i Stoaveien forteller at en person skal ha stukket av gårde med en Nintendo— spillkonsoll. Politiet får signalement på personen og får fatt i en 54 år gammel mann fra Arendal.

LILLESAND: Mistet møbler på E 18

**ARENDAL: Ubudne gjester

13.32:** Det meldes at ubudne gjester på en eiendom ved Sandvikveien i Arendal. Det er noe usikker hva som er tatt fra stedet, men politiet skal undersøke området i løpet av dagen.

**ARENDAL: Stakk av med dress

13.58:** Klesforetningen ”Romeo og Julie” på Stoasenteret melder at en kar stakk av mens han prøvde en dress. Dressen hadde en verdi på rundt 5000 kroner.

— Vi har sendt opp en patrulje, men foreløpig ikke funnet noen i området med dress, forteller operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

Saken vil bli etterforsket videre

KRISTIANSAND: Mistet plank i frontruta på E 39

14.45: Det meldes at en bil skal ha mistet plank som har truffet en annen bil på E 39 ved Meieribakken. Bilisten skal ha forsvunnet fra stedet og det er ikke meldt om større skader.