LILLESAND: — Det er litt vanskelig å måle hvor mange som egentlig kommer til skjærgårdskonsertene, ettersom noen dukker opp i egne båter og andre blir skysset ut. Men det var nok mellom 900 og 1000 til stede, sier fungerende leder for Da’ene Kristoffer Thomassen.

”Vi fikk noen små drypp under skumpartyet, men der er jo ungene blaute likevel

Kristoffer Thomassen, leder for Da'eneOppslutningen viser at det slett ikke er dumt å satse på lokale navn. Her dukket kjente størrelser opp: Ben Solheim fra Sandøya ved Tvedestrand og lillesanderne Tore Thomassen, Tor Flaa og Harald Bjørløw, sammen med Skapsangerne og krefter fra kulturskolen.

Men også trønderrock trakk godt med folk. Rundt 600 møtte opp på Havnetomta den første lørdagen for å lytte til Sie Gubba. Av en eller annen grunn trakk ikke den svensk-norske duoen Vidar Johnsen og Peter Nordberg like godt. Beskjedne 250 kom til tomta. Men arrangørene hadde en anelse om at det ikke kom så mange, og ”krympet” den store plassen for å gjøre den mer intim.

— Vi er veldig bra fornøyd. Kjempeheldige med været har vi også vært. Vi fikk noen små drypp under skumpartyet, men der er jo ungene blaute likevel. Ellers har det vært godt besøk på utstillingene, og vi har fått beskjed om at det også denne gang var et utrolig bra salg på utstillingen med Sine Nielsen i rådhussalen. Dette var jo nærmest en ønskereprise, sier Thomassen. Som sier det er for tidlig å si noe om hvordan Da’ene har kommet i havn økonomisk.