GRIMSTAD: Tre personer stakk fra kontroll

00.30 Tre personer i en bil ble pågrepet på Fevik etter at de hadde unnlatt å stoppe for en politikontroll. Bilen var uregistrert. De tre personene, to i slutten av tredveårene og en i midten av førtiårene, ble satt i varetekt. Politiet har sørget for utvidet blodprøve fra føreren av bilen.

EVJE OG HORNNES: Innbrudd på eldrehjem

02.45 ble det oppdaget at det ganske nylig har vært innbrudd på eldrehjemmet på Evje. En mann fra Kristiansand i midten av førtiårene ble pågrepet og siktet for innbruddet noen timer senere. Det kan tyde på at tyven var ute etter medisiner, men det er ikke beslaglagt noe tyvegods.

GRIMSTAD: Fikk førerkortet beslaglagt

03.55 En grimstadmann i begynnelsen av tyveårene ble stoppet ved Odden bistro. Det er mistanke om at mannen hadde kjørt bil i påvirket tilstand, og han ble tatt med for å avlegge blodprøve på legevakta i Arendal. Førerkortet er beslaglagt.

KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

En mannlig bilist fra Stavanger i midten av tyveårene ble stoppet på Vesterveien uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Klokketyv pågrepet

13.22** En mann stakk av med en klokke fra en gullsmedforretning i Kristiansand sentrum. Etter åtte minutter ble han funnet igjen av politiet i sentrum og satt i arresten. Tyven er en mann i tyveårene som er en kjenning av politiet.