AGDER: I hele natt har det pågått arbeid på Varoddbroa i østgående retning etter at en fuge løsnet i går. Arbeidet er ikke ferdig og veien er meldt stengt fram til 06.00 fredag morgen.

I morgentimene sto køen fra bomstasjonen på Bjørndalssletta og ned forbi Vige opp mot Varoddbroa.

— Vi har ikke fått noen endrede meldinger. Dermed kan det også torsdag ettermiddag oppstå lange køer på vei ut av Kristiansand, sier vaktoperatør ved Vegtrafikksentralen, Steinar Våsjø, til fvn.no.

Flere trafikkforhold på glatta

Politiet har i løpet av morgentimene fått melding om flere trafikale forhold som følge av dårlige kjøreforhold.

Klokka 06.13 ble det meldt om en bil som hadde fått sladd og delvis sperret E 18 ved Stoa i Arendal. Politiet dirigerte trafikk og Viking tauer bort.

I Søgne ringte en bussjåfør til politiet klokka 06.32 og fortalte om en parkert trailer som sperret et busstopp ved Nygård skole. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

Fra Brattheitunnelen i Lillesand ble det klokka 06.32 meldt om en kassebil som stod fast. Bilen skal ha vært godt synlig og hadde nødblink på. Politiet rykket ut, men da de kom fram var bilen borte.

I Søgne kjørte en bil utfor på Leireveien. Meldingen kom inn til politiet klokka 08.41, men det viste seg at det ikke var snakk om personskade.

09.29 ble det meldt om trafikkulykke på Godderstadsletta i Tvedestrand. Det var UP som kom over uhellet og det viste seg at det kun var snakk om materielle skader.

LES OGSÅ: Ferske trafikkmeldinger

SE OGSÅ: Nettkamera

— Foreløpig har vi ikke fått meldinger om uhell eller andre spesielle hendelser, får fvn.no opplyst ved Vegtrafikksentralen.

Snødekte veier

På strekningen mellom Grimstad og Mandal ligger snøen på veien. Mellom Mandal og fylkesgrensen Rogaland er veien bar og våt.

Entreprenørene har mange steder vært ute i hele natt for å få ryddet veiene. Det kan likevel ta en del tid før alle sideveiene er brøytet.

Mest snø på Nelaug

Målingene fra Meteorologisk institutt viser at det har falt mest snø på Nelaug i Åmli kommune det siste døgnet. I dag tidlig ble det målt 42 centimeter snø, mens det i går ble målt 34 centimeter snø.

Andre snødybder målt i dag tidlig: Mestad (35 cm), Konsmo (39 cm), Tonstad (32 cm), Sirdal Tjørhom (22 cm), Nelaug (42 cm) og Byglandsfjord Solbakken (33 cm).

Mange av værstasjonene i landsdelen hadde like før klokka 7.30 ikke meldt inn dagens snødybder. I går ble høyeste snømengde målt i Bøylefoss, hvor det lå 46 centimeter snø.

Opplever du problemer i trafikken eller har bilder av "snøkaos"? Ring/sms/mms til 03811 eller tips@fvn.no .

Brøytemannskapene har jobbet i hele natt. Dette bildet ble tatt tidlig i natt. Foto: Amund Hestsveen. Foto: Amund Hestsveen

Trafikkoversikt: