**KRISTIANSAND: Sparket personer i Markens

23.37** En kristiansander i begynnelsen av 20-årene ble satt i arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han stelte i stand bråk ved McDonalds i Markens gate. Mannen skal ha sparket til to personer, og dessuten veltet flere søppelbøtter. En annen person som var sammen med mannen, fikk pålegg fra politiet om å holde seg borte fra Kristiansand sentrum.

**KRISTIANSAND: Knuste ruter

23.45** Politiet fikk melding om at to 18 år gamle menn knuste ruter i inngangsdøren til en bolig i Holbergs gate. Mennene skal ha blitt nektet adgang til en fest på bygget. De forsvant imidlertid før politiet kom til stedet.

**LILLESAND: Innbrudd i hytte

00.00** Politiet fikk melding fra en hytteeier på Svinøya i Lillesand om at tyver hadde forsynt seg i løpet av kvelden. En bærbar pc, øl og en sekk var stjålet. Politiet vil trolig foreta åstedsundersøkelse i løpet av lørdag.

**GRIMSTAD: Truet politiet

00.05** En patrulje i Grimstad ble møtt med trusler da de stoppet en åpenbart beruset mann i midten av 30-årene. Mannen hadde i utgangspunktet en oppførsel som gjorde at politiet ville ta en prat med ham, men han ble bare mer krakilsk da han ble stoppet. I tillegg til trusler, viste han politiet fingeren og nektet å oppgi personalia. Dermed endte mannen opp i arresten i Arendal, og kan vente seg et forelegg for forholdet.

**ARENDAL: Kranglet på pub

00.30** Politiet ble tilkalt til Havnepuben i Arendal da et polsk ektepar kranglet høylydt. Paret roet seg ned da ordensmakten viste seg.

**ARENDAL: Tatt for ordensforstyrrelse

01.09** En mann i begynnelsen av 20-årene fra Kviteseid fikk pålegg fra politiet om å holde seg borte fra Arendal sentrum resten av natten, hvis ikke ville han bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Mannen hadde da stelt i stand bråk ved utestedet Castelle. Ti minutter senere oppdaget patruljen at mannen tydeligvis ikke hadde skjønt beskjeden. Han oppholdt seg fortsatt i området, og ble dermed pågrepet og brakt til arresten. Mannen vil få et forelegg for å ha nektet å etterkomme politiets pålegg.

**LILLESAND: Tatt med trimmet moped

01.30** En 16 år gammel mopedfører ble stoppet av politiet etter at han prøvde å stikke fra en kontroll. Gutten fikk mopedførerkortet beslaglagt, og vil bli anmeldt for en rekke overtredelser. Han hadde nemlig ikke hjelm, kjørte med en trimmet moped, og hadde passasjer bakpå. Dessuten blir han anmeldt for ikke å ha stoppet for politiet.

**KRISTIANSAND: Satt til tørk i arresten

01.40** En patrulje kom over en mann som var både hissig og ute av stand til å ta vare på seg selv utenfor McDonalds i Markens gate. Mannen ble brakt til arresten ved Kristiansand politistasjon for tørk.

**EVJE OG HORNNES: Bil kolliderte med elg

01.40** En bil fikk store materielle skader etter en kollisjon med en elg på riksvei 9 ved Hornnes. Elgen forsvant fra stedet, og Viltnemnda ble varslet.

**GRIMSTAD: Truet, slo og tok kvelertak

01.55** En kvinne i begynnelsen av 20-årene ble brakt til arresten i Arendal etter at hun truet, slo og tok kvelertak på to kvinner i Juskestredet. Den ene av de fornærmede skal ha fått et kutt ved øyet. Kvinnen, som var åpenbart beruset, blir anmeldt for forholdet.

**KVINESDAL: Beruset mann lagde bråk

01.57** En mann i begynnelsen av 20-årene fra Eigersund ble pågrepet av politiet etter å ha stelt i stand bråk sammen med lokale helter utenfor Pontis Pizza. Forholdene roet seg da den berusede eigersunderen ble kjørt hjem til en venninne med et pålegg om å holde seg borte fra Kvinesdal sentrum resten av natten.

VANSE: To til legevakt med kuttskader

**KRISTIANSAND: Kledde av seg foran politiet

02.06** Politiet ble tilkalt til Patricks pub etter melding om ordensforstyrrelse. En 30 år gammel kristiansander hadde da slått etter flere personer. Da patruljen kom til stedet ble mannen rabiat, og begynte å kle av seg foran polititjenestemennene. Mannen ble kjørt til arresten ved Kristiansand politistasjon, og kan vente seg et forelegg for forholdet.

**ARENDAL: Lagde kvalm ved utested

02.11** To personer på 20 år fra Arendal ble innbrakt av politiet etter bråk ved utestedet Lipz. De er begge anmeldt for ordensforstyrrelse.

**SØGNE: Vold og båtpromille

02.20** Politiet ble tilkalt til Høllen brygge etter at en 16 år gamme gutt hadde fått en flaske kastet i hodet. Gutten satt i en båt ved brygga da volden skjedde. Gjerningspersonen forsvant fra stedet i en taxi, men politiet kjenner navnet på vedkommende. Ved samme anledning pågrep politiet en 19 år gammel mann fra Søgne, som er mistenkt for å ha kjørt båt i beruset tilstand. Mannen måtte avlegge blodprøve på legevakten.

**KRISTIANSAND: Sparket i biler

02.22** Politiet fikk melding om at en beruset mann sparket heftig i biler ved rutebilstasjonen. En 30 år gammel mann ble bortvist fra sentrum, og er anmeldt for skadeverk.

**MARNARDAL: Eier fulgte etter stjålet bil

02.26** En bileier i Marnardal oppdaget plutselig at tyver stakk av med bilen hans. Tyvene hadde funnet nøklene i en jakke i inngangspartiet. Etter ti minutter fant mannen bilen ved Hommesletta, og så to personer løpe fra stedet. Da politiet kom fram, var gjerningspersonene forsvunnet. Tyveriet vil bli anmeldt.

MANDAL: Pågrepet etter «vill slåssing»

**ARENDAL: Tatt med båtpromille

03.11** En mann i begynnelsen av 20-årene fra Oslo er anmeldt for båtkjøring i beruset tilstand etter at han ble stoppet av politibåten. Mannen kjørte en rib med en 150-hesters påhengsmotor. Han måtte avlegge blodprøve.

KRISTIANSAND: Tisset på politibil

ARENDAL: Tente fyr på jordbærbod med sovende mann