BYGLAND: Kvinne kjørte veien

22.50: Politiet får melding om en trafikkulykke på riksvei 9 ved Skomedal i Bygland. Det er en 20 år gammel kvinne som har kjørt av veien og ut i et bekkedrag. Politiet varsles av ambulansetjenesten. Skadeomfanget er mandag kveld uvisst. Men ifølge politiet klaget kvinnen over smerter i nakken, men så ellers uskadet ut.

VENNESLA: Innbrudd i ubebodd hus

22.20: En person ble pågrepet i et ubebodd hus i Vennesla. Politiet ble varslet av vitne på stedet. Patruljen meldte klokken 22.35 at de hadde kontroll på stedet. En 38 år gammel mann ble pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand.

ARENDAL: Stjal skilter

22.10: Bilskiltene ble stjålet fra Mauråssveien, og har nummeret PD 22565. GRIMSTAD: Mystisk lys i stua

22.50: En beboer i Grimstad klaget på at noen rettet et kraftig lys inn i stua hans i Grimstad sentrum. Politiet hadde på dét tidspunktet liten kapasitet, sier operasjonsleder Jon Kvitne, men lyset ble rundt midnatt slukket.

KRISTIANSAND: Ungdomsbråk på Flekkerøy

23.49: En del ungdommer hadde samlet seg ved Kiwi på Flekkerøy. De fyrte opp raketter, og det var bråk fra mopeder og biler, forteller Kvitne. Ikke lenge etter var det stille igjen.

FLEKKEFJORD: Stjal bil

00.06: Bilen stjålet fra Sira er en blå Hyundai varebil, registrert RH 56167. KRISTIANSAND: Krangel roet seg

00.16: To personer var «kranglete» i de kommunale boligene i Ægirs vei. Da politiet kom til stedet hadde det roet seg.

KRISTIANSAND: Klage på Palmesus-støy

01.04: Det kom en klage på støy og bråk i forbindelse med at det ble rigget ned etter Palmesus på Bystranda. Politiet fant at lydnivået var akseptabelt, og foretok seg ikke noe i saken.

KRISTIANSAND: Manglet førerkort

02.00: En bil ble kontrollert i Ålefjærveier. Fører kjørte uten gyldig førerkort, og dagsprøvekjennemerkene var ikke gyldige. Mannen i 50-årene ble derfor anmeldt.

KRISTIANSAND: Tatt med hagle og tabletter i bilen

KVINESDAL: Kjørte i fjellveggen — lettere skadd

LYNGDAL: Knuste vinduer på kulturhuset

03.51: Vaktselskapet G4S meldte om knuste vinduer og åpen dør i Lyngdal kulturhus. Politiet hadde ingen ledige mannskaper å sende, men det later ikke til at noen har vært inne i bygget.

ARENDAL: Roet festen

04.56: Patruljen i Arendal roet ned en fest i Høyveien, etter melding om høy musikk.

KRISTIANSAND: Etterlyst ble funnet

05.09: Patruljen i Kristiansand kom over en etterlyst person i gjestehavna, om bord i en båt. Mannen var etterlyst for vinningskriminalitet, opplyser Kvitne. Mannen satte seg til kraftig motverge. Han ble likevel pågrepet.

ARENDAL: Kastet stein - ville inn

06.52: En person kastet stein på vinduer og dører på en bolig i Kystveien, og ville inn. Politiet kom fram, uten å se noe til vedkommende.

ARENDAL: Stjal sykkel

07.04: En person stjal en sykkel fra et gårdsrom. I nærheten fant politiet en mann som innrømte tyveriet.

ARENDAL: Angivelig narkotikasalg

09.13: To personer skal ha omsatt narkotika ved Amfi Arena. Politiet dro til området uten å finne noen.

SONGDALEN: Motorsykkel kjørte av veien

KRISTIANSAND: Beruset uten for tingretten

12.03: Politiet fikk en klage på en beruset person utenfor tingretten. Vedkommende ble innbrakt - ikke til retten, men arresten.

ARENDAL: Lystbåt skapte bølger

12.18: En lystbåt kjørte svært fort i Tromøysund. Båten lagde store bølger og skapte frustrasjon hos folk rundt. Politiet hadde imidlertid ingen ressurser å sette inn, sier Kvitne.

KVINESDAL: Vogntog stod fast i tunell

LYNGDAL: 33 forelegg i UP-kontroll

14.10: I kontrollen som pågikk gjennom dagen i Lenesbakken på E 39 skrev UP ut 33 forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 85 km/t i 60-sonen - 1 km fortere, og sjåføren ville mistet førerkortet, sier operasjonsleder Kvitne.

MANDAL: Brukte mobilen ulovlig

I løpet av dagen gjennomførte patruljen i Mandal en trafikkontroll. 20 biler ble kontrollert. Førerne i tre av dem fikk forenklede forelegg for bruk av mobiltelefon.

**FARSUND: Tatt for tyveriforsøk

16.04** To asylsøkere forsøkte å stjele en kjole fra en butikk i Kirkegaten. Butikkeieren tok seg av de to til politiet kom. Personene vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: BMW-fører stakk av

17.39** En fører av en uregistrert BMW nektet å stoppe for politiet på Moy Moner. Politiet holder utkikk etter bilen.

**KRISTIANSAND: Spant ved fotballbanen

20.48** Politiet fikk klager om at bilførere spant på parkeringsplassen ved fotballbanen. Politiet fikk et godt signalement av en av bilene, og kort tid etterpå fant de bilen. Sjåføren fikk muntlig pålegg om å ikke gjenta aktiviteten, og personalia er sikret i tilfelle det har oppstått skader på stedet.

**KRISTIANSAND: Oppsøkt av truende menn

21.33** En mann ringte fra sin leilighet i Kristian IVs gate og fortalte at han var oppsøkt av flere personer som truet ham. Mannen var bekymret og sa til politiet at han ikke ville slåss. Da politiet kom til stedet hadde gjerningspersonene forsvunnet. Ifølge operasjonsleder Hans Petter Osaland dreier forholdet trolig seg om hevn etter gamle forhold. Politiet avventer en anmeldelse og tror også de vet hvem som truet mannen.

**KRISTIANSAND: Skremte folk i Markens

21.37** En mann skal ifølge politiet ha oppført seg «voldsomt utagerende» utenfor Patricks. Mannen skal ha bråkt og skremt folk som gikk i Markens. Ingen ville anmelde mannen, og han ble derfor kun bortvist fra stedet.

ARENDAL: Ungdom truet ansatt med kniv

**VENNESLA: Innbrudd pågår

22.20** Politiet fikk melding om at det pågikk et innbrudd i Venneslavegen. Da fvn.no sist var i kontakt med dem, var de på vei til stedet med to biler.