AGDER: I løpet av natten har politiet loggført om lag 70 oppdrag fra midnatt frem til morgenvisten søndag.

— Det har vært en travel natt med en del restaurantbråk og ordensforhold. I tillegg har det vært en del hjemmeselskap med skrik og støy. De fleste oppdragene er heldigvis ordnet på stedet, sier operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt.

De to mest alvorlige hendelsene i løpet av natten var brannen i Kvadraturen og en alvorlig voldssak i Lillesand.

Her er noe av det politiet har vært ute på i natt:

**KRISTIANSAND: Pågrepet etter bråk

23.26:** To polakker ble tilsnakket av politiet etter at de skal ha laget bråk ved Havana restaurant. Den ene ble pågrepet, mens den andre ble bortvist fra stedet. En knapp halvtime senere kom den bortviste polakken tilbake, noe som endte med at også han havnet i arresten.

**GRIMSTAD: Jente dratt i håret og sparket

24.10:** Politiet ble kontaktet av ei 17 år gammel jente som skal ha blitt dratt i håret og sparket i panna av en annen kvinne. Den 19 år gamle kvinnen ble bortvist fra byen, men kom senere tilbake og truet 17-åringen. 19-åringen ble dermed pågrepet og plassert i arresten. Før pågripelsen skal hun også ha sparket i politibilen.

**ARENDAL: Brukte vold mot politiet

1.45:** En mann ble pågrepet etter å ha laget bråk ved Fishermans pub på Langbryggen. Da politiet ville ransake ham i arresten slo han seg vrang, og begynte å sparke etter politibetjentene. Han ble derfor anmeldt for vold mot politiet.

**KRISTIANSAND: Slo til dørvakt

1.45:** Ei jente ble pågrepet ved Leopold, etter at hun skal ha slått til to av dørvaktene. Forholdet vil bli anmeldt av dørvaktene søndag.

**SØGNE: Stengte skjenkested

1.30:** To personer på 17 og 19 år ble innbrakt og satt i fyllearresten etter å ha laget bråk ved skjenkestedet Mesopotamia. På grunn av mye skrik og skrål og lite orden bestemte politiet seg for å stenge skjenkestedet klokken 1.30 i natt.

LILLESAND: Alvorlig skadet etter vold i Lillesand

**KRISTIANSAND: Sparket og slo vakt

3.00:** En 18 år gammel mann ble pågrepet etter slåssing ved McDonalds i Markens. En mann i midten av tyverårene ble innbrakt etter at han skal ha slått eller sparket en vakt ved restauranten.

**MANDAL: Brann i konteiner

7.40:** En konteiner med papp plassert i Nordre banegate begynte å brenne tidlig søndag morgen. Trolig er brannen påsatt.

KRISTIANSAND: Kastet takstein fra taket